Viikko on kulunut pitkien metsälenkkien merkeissä, no ollaan me vähän treenattukkin aina kun ollaan jaksettu ja ehdiity. Eilen lenkillä Rokka ajoi ekaa kertaa jänistä, ihan kyllä pienen matkan mutta ajoi kuitenkin. Ennen on vaan Rapa lähtenyt pupun perään, mutta eilen pienen harkinnan jälkeen myös Roksu säntäsi perään kovalla kiireellä ja häntä villsiti heiluen!!! Rapa ei nykyään enään aja kun muutama sata metriä ja palaa sitten takaisin kun kadottaa pupun näköpiiristään, katsotaan minkälainen ajaja tuosta pikku miehestä tulee...

Lenkin jälkeen käytiin maalla ja Rapa pääsi samalla vähän treenaileen: aloitettiin tunnarilla ja tehtiin ihan vaihtelun vuoksi vaan yhdellä kapulalla ja niin että piilotin sen kunnolla pusikkoon. R etsi todella hyvin ja palautti todella reippaasti heti kun kapula löyty! Pari suoraa luoksetuloa otettiin ja nyt niissä lähtö vauhti todella kohdallaan, nurmikko vaan lenteli kun lähti liikkeelle!!! Vauhti säilyi ihan loppuun asti todella hyvänä!!! Peruuteltiin pitkin pihaa ja siinä vasta Rapa hurjistui. Vinkui ja sähläsi minkä ehti peruuttaessaan ja kun ei palkkaa kuulunu niin peruutti aina vaan lujempaa ja ääni koveni, lopulta jopa haukkui....Rapa hurjana!!! Lopuksi sitten vielä kierreltiin puita ja milloin mitäkin eteen tulevia juttui. Oli kyllä todella hurjat treenit ja mä nauroin välillä niin etten meinannu pystyssä pysyä kun toi peruutteli ja haukkui mulle!!!!

Illalla olikin sitten vuorossa pesu hetki, kun sunnuntaina lähdetään Hyvinkäälle erikoisnäyttelyyn ja täytyi saada molemmat pojat edustus kuntoon. Rokkakin pääsee ekaa kertaa elämässään näyttelykehään ja pikku pentuihin, saas nähdä kuinka meidän käy huomen!!!!