Aamusta mentiin pukon kentälle vähän aksaileen Anskun ja koirien kanssa, ensin tietenkin käytiin läheisessä metsässä vähän lämmitteleen koiria ja sitten itse agin kimppuun. Rokan kanssa tehtiin hyppyjumppaa aluksi kasvavalla estesarjalla eli viis estettä peräkkäin ja esteiden väli aina vähän kasvoi loppua kohden. Rokan meno kyllä parantunut kun olen viitsinyt tehdä noito hyppyjumppia ja nyt hyppääminen näytti rennolta eikä pää pönöttänyt enään niin ylhäällä kun vielä alku vuodesta eli treenit jatkukoon.

Pimeitä putkikulmia treenailin siinä sillä välin kun Anskun neidit hyppeli sarjaa, hienosti Rokka menee putkeen vaikka lähetän sen ihan pimeestä kulmasta eli nämäkin on vaan sellainen juttu minkä saa kuntoon ku treenaa....yllätys yllätys!!! Takaaleikkauksii katsottiin molemmista suunnista ja nyt keksin miks ne on niin tökkineet..... Mä olen ollu ihan liian lähellä seuraavaa estettä kun jään ite vähän kauemmaksi ja anna koiralle vähän tilaa niin sujui leikkaukset todella hienosti. Yksi ongelma kohta jälleen ratkaistu, Kiitos Ansku jälleen avusta!!!! Loppuun tein vielä vähän kontaktei ja nyt kauniisti pysähtyy niihin ja pysyy hienosti vaikka mä jatkan matkaa!!!

Uuno pääsi juokseen muutaman kerran putkeen ja eipä haitannut pentusta vaikka oli musta putki ja U muodossa, sinne mentiin ja kovaa!!! Treenien jälkeen sit viel jäähdyttelylenkille ja miettiin tulevia reissuja yhdessä, aah ku alkaa niin jännittään ku reissut lähenee!!!!

Iltapäivällä menin käymään vähän kenkä ostoksilla (Kati mä oon taas ostanut kengät, sä oot tartuttanut muhun tän hulluuden!!!) ja samalla tokoileen Feeniksin parkkikselle. Uuno sai aloittaa paikalla ololla joka todella hienosti, olen nyt vähentänyt kehuja mutta makaa silti todella rauhallisena ja tarkkaavaisena paikoillaan. Liikkeestä maahanmenoja pallon kanssa ja ne hyvii kunhan muistan kattoa et se pyllykin laskee maahan asti ennenku palkkaan. Seuraamista muutama pätkä ja siitä alkaa Uunolla oleen selkeästi jotain käryä et miten se suoritetaan. Loppuun luoksetulo suoraan leluun ja se hieno!!!!

Rokan kanssa aloitettiin paikallaan istumisella ja istui minuutin verran todella hienosti ja siitä suoraan lelulle!!! Ruutuun olin vienyt pallon valmiiksi ja molemmista suunnista todella hienot ja vauhdikkaat ruudut merkin kautta. Yksi ruutu niin et palkka stopista ja juoksi kyllä ruutuun lujaa mutta pari kertaa vilkuili mua matkalla ku huomasi ettei siellä ole palloa eli nyt vaan paljon pallon kanssa ku luulen et tuo vilkuilu tullut siit ku olen ottanut sitä keskikohta treeniä, no pallon kanssa se saadaan pois!!! Kaikkia jääviä suorapalkalla ja seisominen sekä maahanmeno super hienot mutta istuminen vähän tahmea eli se tehotreeniin pariksi päiväksi. Loppuun vielä merkkiä hetsaten mutta nyt en saanut ihan niin hyvää vauhtia siihen kun viimeksi eli olisi varmaan pitänyt tehdä ekana tuo merkki.

Rasmus ei päässyt tänään treenaamaan ollenkaan ku se on ollut vähän jäykkä ja ajattelin et saa viettää nyt muutaman lepopäivän treeneistä ja kokeilen vaan liikuttaa sitä hyvin et saadaan herra notkeammaksi niin ja tietenkin uiminen on kanssa hyvää jumppaa ja liikuntaa jos jokin paikka vähän kolottaa!!! Mutta eihän Rapan niin tarvikkaan treenata ku Rapa osaa jo kaiken!!!!

Samalla reissulla poikettiin vielä kentällä pukon kokoukses ja Uuno pääsi ottaan paikalla olon muiden collieiden kanssa. Makasi varmaan pari minuuttia todella nätisti, kävin välillä palkkaan ja käänsi kerran itsensä lonkalla mutta tuo varmaan katoaa kun tulee varmuutta ja ikää lisää, pääasia on se et makaa rauhallisena ja tarkkaavaisena maassa tässä vaiheessa!!!