Tiedättekös mistä tietää että kevät on tullut? No siitä tietenkin et Lentsun tokokurssi alkaa ja et kymppitiellä saa ajella kesänopeuksilla!!! Siis nyt se kevät on virallisesti tullut!!! smiley

Tänään oltiin Uunon kanssa Turus Kupittaalla tokoilemassa Lentsun valvovan silmän alla ja päivän teemana kaksi meidän lempijuttua eli ruutu ja seuraaminen!
Ruudussa ensin vaan katsottiin et löytääkö koira sinne ja mä niin kerroin et kyl Uunon pitäis löytää ja löysihän se pienen lenkin kautta mutta aivan itsenäisesti ei tarvinut multa apuja. Tehtiin ruutua pari kertaa alustan kanssa ja ne todella hienot. Sitten kiertämisen avulla seuraamaan tulemista ja se hyvin jos kävelen suoraan pois päin mutta jos menenki esim sivulle niin sitten tuli vaikeuksii, joten niitä nyt treenattava et Uuno oppii hahmottaan mihin sen pitää tulla ja et tulee suoraan sivulle ilman mitään ylimääräisiä lenkkejä.
Ruudun maahanmenoa tehtiin kaikki yht aikaa koska kyseessähän on -pro- ryhmä cheeky eli kaikki koirat lähes vierekkäin ja niiden piti kuunnella koska oma ohjaaja käskee maahan, nämä Uunon kanssa todella hyvin. Maahanmeno ja sivulletulo yhdistettynä samaan leikkiin ja kaikki teki yht aikaa ja nekin todella hyvin Uunon kanssa. Ruutu osion loppuun vielä kokonainen ruutu käskytettynä, muuten todella hienosti mutta kun kävelin ohi niin nousi istumaan kun luuli kai et heitän jotain. Nyt treenattava noita sivulletuloja joka suunnasta ja sitten et skannaa ruudun varmasti myös ekalla kerralla hyvin.

Seuraamista käskytettynä ja se parantunut ja nyt paikka hyvä, käännökset myös sujui mallikelpoisesti. Nyt treenilistalle vasemmalle käännös ja seis ja täyskäännös ja seis et saan niistä napakammat kun tuppaa niissä vähän lorvaileen. Muuten seuraaminen todella kivaa ja hyvän oloista, edistytty ollaan kuulemma!!!

Loppuun vielä paikalla makuu ja siinä Uunon pää oli kerran noussut mutta Lentsu kävi korjaamassa ja sen jälkeen todella nätisti eli alkaa tuo paikalla olokin olla hyvässä mallissa tuon pään suhteen!!! Kyllä oli kivat treenit ja treeniporukka on kyllä ihan huippu, kiitoksia kaikille osallisille ja ens viikolla nähdään taas uusien kujieden merkeissä!!!smiley