Tänään oli sitten Kapen eläinlääkäri aika Vihtiin Skutnabille ja oli kyllä hyvä reissu, sillä löydettiin syy noihin oireisiin joista herra on kärsinyt. Pissanäyte otettiin taas aluksi ja siinä oli taas jo bakteerit koholla vaikka kuuri loppui vasta 6päivää sitten, no sitten kuvattiin maha ja sieltähän se syy selvisi heti. Eturauhanen oli runsaasti suurentunut, no eipä siinä paljoa mietitty vaan Kape rauhoitettiin ja vietiin suoraan leikkuriin munien poistoon. Käytin myös Kapen vaa'alla ja ukko oli kolmessa viikossa laihtunut 3.5kg, et oli kyllä pipi.

Mä ehdin käydä sillä välin kahvilla Karkkilan ABC:llä kun odottelin et Kape heräisi ja kun palailin tohtorin luo niin sieltähän se poitsu jo horjui mun tykö!!! Operaatio oli mennyt hyvin, ihanaa kun kaikki hoitui niin äkkiä ettei tarvinnut turhaan asiaa miettiä ja pohtia. Kyllä oli turvallinen olo kun tiesi Kapen olevan todella taitavien ja ammattitaitoisten ihmisten käsissä!!!

Vihdistä ajeltiin suoraa Vaulammille johon Kape jäi toipumaan siksi aikaa kun käytiin Saken ja Leevin kanssa sirkuksessa. Kape on jo piristynyt hurjasti ja käveleekin jo suoraan eikä horju joka suuntaan niin kuin olisi kännissä!!! Pari kuvaa potilaasta ja erikoishoitaja Leevistä:

Meidän pikku tötteröpää!!!!

Kasper ja erikoishoitaja sekä tietenkin leppis!!!!

Ja kunnon halaus niin eiköhän Kape ala toipua pika vauhtia!!!

Kooikereiden ja Viljon kanssa käytiin vähän käveleen metsässä ja kyllä oli Viljolla ja Rokalla kivaa juosta yhdessä pitkin metsää ja peltoja. Käveltiin myös kesäisen uimapaikkamme reunaa niin eiköhän Rapa sitten aloittanut uimakauden, ei tainnu vesi kauheen kylmää olla kun siellä ihan mielellään pulikoi ja nautti elämästä. Rokka myös tutustui veteen mutta ei ihan vielä uskaltanut lähteä uimaan, taisi vesi olla kuitenkin sen verran vilpoista pienelle miehelle!

Uimamaisteri Rasmus!!!!

Rokka tutustumassa veden ihmeelliseen maailmaan!

Sitten juostaa ja kovaa....

Viljo ja Rokka ovat kyllä ihan mahdottomia juokseen nykyään yhdessä, Rokka taitaa ihan tahallaan juoksuttaa Viljoa välillä. No hyvää tekee kummallekkin!!!

Yli pääsee kyllä ja vauhdilla!

Sieltä se kevät ja kesä vaan tulevat pikku hiljaa!!!