Nyt on raskas mutta antoisa viikonloppu takana messarin merkeissä. Molempina päivinä reissu venyi lähes 12h mittaiseksi ja sunnuntaina oli kyllä aivan puhki kun pääsi illal kotiin, äkkiä lenkille ja maate!!!

Lauanataina lähdettiin ajoissa liikenteeseen Saken, Katin ja koirien kanssa, kun olin luvannu mennä auttaan clumberi kehään tuttuja ja siellä tulikin juostua muutama kierros hienon herras miehen kanssa!! Sit etsimään omaa kehää ja hakemaan koirat + romut autosta ja tekemään oma leiri kehän reunalle. Kooikerit arvosteli Kirsi Louhi ja linja oli hyvin tiukka. Kaikkiaan erejä jaettiin kai alle 10, kun koiria kuitenkin oli paikalla 37kpl. Rasmus nappasi EH:n pitkästä aikaa, mutta tämän tuomarin linjalla se oli ihan hyvin. Jolinda taas korjasi potin kotiin ja oli PN2+vara-cacib!!!! Hyvä Jolinda!!! Arvostelu oli todella hidasta ja aikavaa, noiden 37 koiran arvosteluun taisi mennä aikaa lähemmäs 3h, et silleen.

Sunnuntaina nappasin taas Katin kyytiin ja sit haettiin myös Hanna Forssasta ja nokka kohti Helsinki aamulla varhain! Tänään vietiin koirat suoraan sisälle ja saatiinkiin niille oikein hyvät paikat kehän reunalta, sit ite shoppaileen. Tuli ostettua vaikka mitä kivaa ja tietenkin kaikki on tuiki tarpeellista!!! Nyt tuomarini toimi herra Theo Leenen Belgiasta ja oli hieman eri ääni kellossa kun edellis päivänä. Rapa nappasi nyt jopa erin, mutta ei sijoittunut sen enempää valioissa. No onneksi meillä oli jälleen mukana Jolinda joka paransi vielä hieman sijoitustaa eilisestään eli PN1, cacib, VSP ja POHJ V-09!!!!  Äkkiä kooikeri kehän jälkeen taas clumberi kehään ja juoksuttaan jälleen tätä ihanaa herrasmiestä, joka muuten molempina päivinä PU2. Kiva käydä välillä pyörähtään kehässä vähän muidenkin rotuisten kanssa kun noiden omien, avartaa maailmaa kummasti!!!!

Että niin kivasti meidän viikonloppu vierähti Helsingin suunnalla!!! Kiitoksia Katille ja Hannalle matkaseurasta, oli paljon mukavampi ajella kun sai höpöttää jonkun kanssa koko matkan. Paljon ONNEA Sirpalle Jolindan hienosta saavutuksesta ja siinä sivussa myös onnitteluja Katille!!!

Rapan arvostelut:

Lauantai: Vahvaluustoinen kookas uros, jolla voimakas pää. oikea purenta. Hyvä eturinta ja -kulmaukset. Vaatimattomat korvakorut. Kaula voisi olla jalompi. Hyvä rintakehän muoto. Koira liikkuu edestä leveästi ja takaa maa-ahtaasti. EH

Sunnuntai: 4 vuotias kokonsa puolesta ylärajoilla, mutta tasapainoinen. Kaunis pään väritys. Leikkaava purenta. Hyvin kiinnittyneet korvat, korvakorut voisi olla mustemmat. Hyvä niska, lapa ja "päänlinja". Vahva bodi. Hyvä turkki. Hyvät kulmaukset. Liikkuessa hieman ahdas takaa. ERI

Rapahan inhoo noita näyttelyitä tai no en tiedä inhooko mutta kun siellä on aina tylsää ja ei tapahdu mitään niin nuo liikkeet kyllä kärsii siitä kun ei halua liikkua oikein reippaasti. No tuohon voisi nyt alkaa kehitteleen jotain kikkaa jolla saisi innostumaan ja liikkumaan niin lennokkaasti ja iloisesti kun liikkuu kotona lenkeillä. Tuota täytyy alkaa nyt työstää ennen seuraavia koitoksia ja katsoo saanko kehiteltyä siihen mitään.

Tänään sitten jatkui tuo matkustaminen meidän ihmisten osalta kun suunnattiin heti aamusta Saken kanssa ideaparkkiin ostaan viimeiset joululahjat ja kyllä oli ihan puhki kun pääsi kotiin. No kotona sitten odotti kolme todella energistä ja innokasta poikaa ja olihan ne pakko vielä vähän juokseen elonkiertoon.  Rapa ja Rokka saivat samalla testata uusia takkejaan ja ainakin niissä oli hyvät heijastimet ja Rokka kokeili uutta vilkku pantaansa myös, nyt mulla on kaks ufo miestä!!! Empä muista koska viimeksi pikku pojat ovat noin paljoa leikkineet yhdessä kun tänään ja jopa Kape innostui leikkimään mutta vaan mun kanssa!!! Hauskaa oli ainakin kaikilla ja saatiin vähän suurimpia höyryjä päästeltyä pihalle ukoista. Huomenna saadaankin onneksi seuraa lenkille Katista ja koirista sekä treenataan oikein porukalla ja taisin jopa luvata jotain torttujakin paistaa.... Katsotaan nyt mitä saan aikaiseksi tän yövuoron jälkeen!!!