Aamupäivällä Anu kävi hieromassa Kasperin ja Rasmuksen, molemmat pojat olivat aika kivassa kunnossa. Kasperilla oli muutama jumi selässä ja sitten oikeaa etujalkaa hieman aristi, mutta tuo jalka tekee sellaisen kiertoliikkeen ravissa et saattaa olla siis kyynerässä jotain tai sit ei. No tuota en mienaa tuon enempää miettiä kun ei kerran Kapea vaivaa enempää. Saatiin venytysohjeita ja sitten muutama motoriikkaa harjoittava harjoitus myös. Rasmukselta ei löytyny mitään ihmeellistä vaan poika oli hyvässä lihaskunnossa, kyljen venytys opittiin ja tuota aletaan kyllä harjoittaan ahkerasti niin pysyy ukko kunnossa.

Ollaan oltu koko päivä suhteellisen rauhallisesti hieronnan jälkeen, illalla lähdettiin sitten koko lauman kanssa elonkiertoon vähän käveleen ja kuvaileen kun oli kaunis ilta. Kuva satoa illan reissulta:

DSC_0850.JPG

Tänään Rokka sitten suostui hieman jo poseeramaankin, että saatiin edes muutama edustus kelpoinen otos!!!

DSC_0849.JPG

DSC_0977.JPG

DSC_0998.JPG

Rapastakin otettiin taas muutama kuva, ihan niinku niitä ei olisi jo tarpeekis koneella!!!! ;)

DSC_0928.JPG

DSC_1025.JPG

Häntää Rapa olisi tietenkin vähän voinu nostaa..... No kaikkea ei voi saad kerralla....

DSC_0958.JPG

Kasper vähän venyttelee kiven päällä!!!

DSC_1036.JPG

DSC_1007.JPG

Tässä kuvassa keskellä piti maata Rokan, mutta yllättävää pikku isäntä oli jo ihan jossain muualla kun olisin ottanu kuvan....

Huomenna onki luvassa jälkien teko päivä Marjan kanssa että päästään keskiviikkona vähän jäljestään. Toivottavasti ei eksytä metsään tai saatiko nähdä mitään pelottavia metsän eläimiä (lukekaa: käärmeitä)!!!