Töitten jälkeen käytiin heti kunnon lenkki koko sakin kanssa ja sitten kartanon puistoon tokoileen Eijan kanssa!!! Rasmus sai aloittaa tyhjällä ruudulla eli stopista palkka, vähän haittasi ruudussa juuri leikatusta nurmesta jääneet paakut mutta hetken ihmettelyn jälkeen löytyi oikea paikka ja tuli palkka. Pari ruutua kipolla ja sit ei enään haitannut nurtsi paakut!!!! Ruudun maahanmeno ja sivulle tulo myös kunnossa, katsottiin ne kerran läpi. Suorat luoksetulot tehtiin niin et Sakke piti kiinn Rapasta ja tällä saikin kivasti vauhtia. Liikkeestä istuminne pari kertaa ja nyt todella hyvä kun viimeksi vähän hukassa. Luoksetulon stopit vielä puun kierron avulla ja tunnari jotka kaikki todella hienot!!!

Uuno aloitti maahan menoilla jotka eilen ihan hukassa niin tänään sitten loistavat maahanmenot ja voisi sanoa et tippuu sinne oitis!!!! Puuta vähän kierrettiin ja siinä alkaa Uunon kierrokset vähän nousemaan, mutta ei sentään vielä keitä yli!!! Seuraamista namin kanssa ja se paranee kyllä joka kerta ku sitä tehdään!!! Paikallaolo hienosti ja siinäkin menee maahan todella reippaasti, hyvänä häiriönä toimi Eija ja Tuksu jotka treenasivat siinä sivussa, mutta ei tuo häiriö Uunoa haitannut. Luoksetuloja otettiin pari Saken avustuksella, piti siis koirasta kiinni ja loppuun etsittiin vielä tunnari kapulaa pari kertaa, sinnikkäästi etsii etsii etsii ja löytää, tietää kyllä mitä on etsimässä ja hienosti käyttää nenäänsä!!!!

Rokka aloitti seuraamisella jota ei olla tehty aikoihin nyt pari ihan lyhyttä pätkää ja niista super palkka, toimi hyvin, seuraaminen energistä ja iloista!!! Suoria luoksetuloja pari ja oli muuten vauhtia, kertaalleen seisomaan stoppi niin että EIja heitti pallon ja stoppaa kyllä kun seinään, on hyvin sisäistänyt et pallo tulee taakse!!! Liikkeestä istuminen muutaman kerran ja istuminen ihan ok mutta kovasti ennakoi et mikä jäävä tulee ja tarjoili vähän kaikkea vuorotellen, hassu Rokka!!! Ohjattua yhdellä kapulalla, ekoilla kerroilla ruutu hieman haittasi kun oli siinä sivussa mutta parilla toistolla hienot ohjatut molemmin puolin. Lopuksi Rokka pääsi vielä ruutuun, eka palkka stopista sitten maahan menosta ja loppuun vielä sivulle tulosta!!!!

Uuno pääsi vähän leikkiin Tuksun kanssa, vähän aikaa kesti et löysivät yhteisen sävelen mutta kun se löytyi niin nuorisolla oli todella kivaa keskenään!!! Kiitoksia EIjalle ja Ranelle seurasta, pian taas uusiks treenaan yhdessä ja erityis kiitos kirjallisista ohjeista!!!!

Kotona Rokka teki vielä tunnarin kun unohdettiin se puistossa ja se ihan kunnossa, paikallaan istumisessa painui ekalla kerrall taas maahan mutta toisella kerralla oikein hyvä istuminen. Tuo istuminen tarvisi muistaa ottaa ekaksi nyt pari kertaa niin Rokka olisi todella virkeä ja innokas jos sitten istuisi paremmin. No mutta eipä tuohonkaan auta kun treenaaminen ja onnistuneet toistot!!!!