Ompa ollu kuumia päiviä, ei ole oikein voinu muuta kun käydä uittaan koiria. Lenkille ei ole itse jaksanu lähteä eikä koiria voi tuonne lähes 30 asteen helteeseen viedä käveleen muutakun pakollisille pissalenkeille. Tänään käväistiin Rapan ja Rokan kanssa pääkaupunki seudulle Sirpan järjestämässä näyttelykoulutukses. Tarkoituksena siis katsoa vähän miten koirat esiintyy tulevaa erkkaria ajatellen ja sit mä pääsin vähän harjoitteleen niiden koirien kanssa jotka esitän tulevana lauantaina Riihimäellä. Kiitoksia Sirpalle kivasta illassa ja tietenkin myös kiitos kaikille mukana olleille, toivottavasti lauantaina saadaan viettää oikein mukava ja antoisa päivä yhdessä.

Illalla käytiin vähän uiskenteleen Vaulammilla tai siis koirat kävivät.... Eivät meinanneet malttaa tulla edes vedestä pois, siellä ne vaan ui edes ja takaisin, jopa Kasper innostui uimaan muutaman kerran, muuten sitten makoili rantavedessä ja viilenteli itseään. Rokasta on tulossa kanssa aikamoinen uimahyppääjä, näytteli tänään nimittäin komeita loikkia kun hyppeli laiturilta veteen, on tainnu ottaa vähän Rasmuksesta mallia!!!

Huomenna onkin vuorossa jälleen kiva agility ilta, toivottavasti ei olisi ihan näin kuuma kun tänään mutta sen sitten näkee vasta huomenissa!!!