Eilen käytiin Marjan ja tolleripoikien kanssa Rehtijärvellä polskimas tai siis koiruudet polskivat ja Marjakin melkein!!! Retken tarkoituksena oli saada Roisto opetettua uimaan ja melkein saatiinkin. Täytyy vielä tehdä uusi retki joku päivä niin eiköhän tuo pikkumies sitten jo ui reippaasti muiden perässä!

DSC_1908.JPG

Pojat leikkivät varmaan seuraajohtajaa!!!Kieli ulkona

DSC_1938.JPG

Kyllä Roisto ui, ainakin melkein!!

DSC_1966.JPG

Vesipisaroita voi ainakin pyydystää jos joku roiskii.....

DSC_1922.JPG

Kasperkin ui peräti pari lenkkiä järvellä ja muuten tyytyi kahlaileen rantavedessä.

DSC_1984.JPG

Rapa uimavalvoja tähystää että kaikki on kunnossa ja ettei ketään ole hukkunut!

DSC_1920.JPG

Kaikki "isot" pojat uimassa yhdessä!!

Uinnin jälkeen viel treenattiin tokoa kartanonpuiston nurtsilla. Rasmus teki ruudun ensin kaksi kertaa tyhjään kun ekalla meni takaa sisään, mutta toinen sitten todella hyvä. Pari kuppiruutua sitten perään jotka oli todella vauhdikkaat ja hyvät. Tunnari otettiin pitkästä aikaa ja eihän siinä mitään hämminkiä ollut, metallinouto samoin kunnossa. Pari kertaa kierrettiin puuta ja vähän temppuiltiin ja sit loppuun vielä p.olo Roiston seurana, joka aivan super loistava!!Hymy Mikäs tässä treenatessa kun kaikki sujuu hyvin!!

Kasper ei sitten päässyt vieläkään treenaan, no Kape jopa ui ja muutenkin temmelsi tolleripoikien kanssa vaikka kuinka, niin eiköhän se riitä sille. Kasper taitaa olla kesälomalla ja ihan hyvä niin ku on ollut vähän kuumat ilmatkin sille.

Muutama kuva Roistosta otettiin nurtsilla ja tässä parhaita, lisää kuva-albumis:

DSC_2012.JPG

Vähän näyttää takakorkealta ku on pylly karvat ihan pystyssä uimisen jäljiltä!!

DSC_2009.JPG

DSC_2026.JPG

Tolleri pojat samassa kuvassakin kerrankin!!

Kiitos Marja ja pojat ihanasta iltapäivästä ja mennään taas yhdessä uimaan kun vaan keritään!!!

Tänään olin taas jo sitten töissä päivän ja koirat pääsivät vaan lyhyelle lenkille. Illal kävin vetäseen Rapalle jäljen huomiseksi, ihan sellaisen lyhyen (n.250-300m) vaan niitä vkolopun kisoja silmällä pitäen. Kulmia sain jäljelle mahtumaan neljä ja kaikissa on makaus, tulee tehtyä hyvä viimeistely treeni ja sit vaan kisoja odotteleen. No huomen illal sit jäljestään ja kattoon miten poitsun nokka pysyy maassa!!