Aamulla lähdettiin Katin ja koiruuksien kanssa lenkkeileen Murronkulman metsään. Kyllä pojat taas juoksivat kun ei olla moneen päivään käyty yhdessä lenkillä. Aika kuluu nopeasti kun on seuraa lenkillä ja tulee käveltyäkkin reippaasti, yksinään monesti vaan tallustelee eteenpäin. Kiitoksia lenkkiseurasta!!

Iltapäivällä treenattiin tokoa ihan sisällä lumisateen ja mun laiskuuden vuoksi.... Kasper aloitti lyhyillä seuraamispätkillä ja käännöksillä. Tuppasi jäämään vähän mun taakse perusasentoon, korjasin namilla muutaman kerran oikeaan paikkaan niin sitten taas tuo "vanha" herra muisti kuinka siinä piti istua!!! Lopuksi muutama -karhu- temppu ja sit vaihdettiin koiraa. Rasmus aloitti tietenkin sivuilletuloilla. Täyskäännöksiä vasemmalle harjoiteltiin vielä niin et autoin vähän namilla. Käännökset oikein hyviä ja käyttää takapäätään hyvin kun ohjaan pikkasen namikädellä. 90asteen käännös vasempaan onnitu jo ilman apuja!!!Hymy Pari täyskäännöstä paikallaan tehtiin myös oikeaan ihan tasapuolisuuden vuoksi. Käännökset ihan hyviä, paitsi en oikein tiedä kuinka mä noi mun jalat asettelisin.... Mut tossa paikallaan käännöksessä Rapa pysyy mukana aikas hyvin vaikka mun jalat menisi missä sattuu!!Kieli ulkona

Sitten eilisestä innostuneenna teimme ohjatun suunta harjoituksia. Tein nyt alustoilla ja niin että vein molemmille puolille alustat ja ihan lennosta lähettelin jompaan kumpaan suuntaan. Käytin naksua sen takia että saan oikeaan aikaan palkattua ja kun ollaan tehty kosketusalustaa naksun kanssa muutenkin paljon ja Rapa siitä tykkää. Alustat oli aika lähellä n.2m koiran molemmin puolin ja lähes koiran kohdalla (ehkä ihan 20-30cm takana). Välimatkat sen takia niin pieniä ettei meillä sisällä oikein saa pidempiä matkoja. Seuraava asunto pitää valita sen mukaan et mahtuu treenaan koirien kanssa myös sisätiloissa!!!Nauru Todella hienosti lähti molempiin suuntiin ja innokkaasti!! Huomasi selkeästi että ollaan tehty alustaa vaan oikeestaa sisällä ja näin se toimii paremmin sisätiloissa. Nyt täytyy kokeilla siirtää tuo alusta myös ulos, siis alkaa tehkemään ulkona ihan perusjuttuja sen kanssa niin saa sen toimimaan paremmin siellä. Tänään nuo suunta harjoitukset oli Rapan mielestä kivoja, ihan odotti et mihin päin lähdetään, siis näitä täytyy tehdä nyt vaan paljon niin saa varmuutta noihin suuntiin!!

Lopuksi otettiin vielä metallinoutoa. Otin pari ihan koko liikettä ja sit vaan palautusta. Häntä heiluen haki kapulaa ja palautti myös. Ottaa kapulan suuhun todella varmasti ja ei yhtään jääny sitä tuijotteleen tai miettiin ottaisko vai ei. Tulispa kevät äkkiä nii n pääsis ulos työstään tuota noutoa!!!