Tänään oli taas Rokan agility päivä, mutta nyt pääsi mukaan myös Rapa. Rapa ei kylläkään agia tehnyt vaan otettiin vähän tokoa ennen Rokan treenien alkua. Aloitettiin ruudulla jossa alusta ja kippo mun takan, ekaksi ei millään meinannu hahmottaa ruutua (johtuisko siit ku oli vihreät merkit ja takana vihreä nurmikko??) no mut kun hahmotti niin sitten oikein hyvin alustalle. Muutama toisto otettiin ja ne meni jo todella hyvin paitsi et kerran yritti tuoda alustan mulle, mä sitten vaan käskis irrottaa heti niin sinne jäi alusta ruutuun ja koira juoksi tyytyväisenä syömään kipolle ja tämän jälkeen ei yrittänyt edes tuoda alustaa mulle!!! Mä olin jotenkin niin surullinen niiden sunnuntaisten kaukojen jälkeen ku meni todella huonosti niin siitä sitten sisuunnuin ja päätin et niistä tulee super hyvät, tänään tein ekaksi metallinoudon ja siitä suoraan kisaomaisesti kaukot ja ne todella HIENOT!!!! Siis kuinka ne voi mennä näin et välillä todella huonot ja sit seuraavalla kerralla ihan super hyvät.... No mutta niitä nyt treenataan joka kerta ja mielellään vielä tuollei kisamaisesti et teen yhden tai kaksi liikettä alle ilman palkkaa ja sit kaukoista tulee se super palkka. Metallinouto tehtiin viel uusiksi vaikka ekalla kerrallakin ihan hyvä, mutta niin oli toisella kerrallakin!!! Loppuun muutama temppu ja sit olikin aika siirtyä Rokan kanssa säntäileen aksa radalle!!!!

Rokka aloitti agissä pituus esteellä ja se meni todella hyvin, sitten tehtiinkin pieni rata (6estettä) ja ideana opetella valssia. Sehän näytti kovin yksinkertaiselta ja helpolta, mutta oli jotain ihan muuta.... Ensin lähetettiin koira U-putkeen, sieltä kaks hyppyy samassa linjassa, sitten valssi josta jatkettiin kahdelle hypylly ja loppuun pituus..... Yritettiin tehdä tämä ensin  ihan kokonaan mutta se osoittautui aika hankalaksi ja pilkottiin rata osiin. Ansku toimi palkkaajana kun Rokka tuppasi joka esteen välissä tuleen ihan muhun kiinni ja näin esteille irtoaminen ja hyppääminen todella vaikeaa. Saatiin rata kuitenkin suoritettua lopulta, vaikka ei se tainnu ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan mennä!!!!

Toisena teemana oli puomin ja A:n kontaktit ja ne päädyttin Rokalle opettaan niin että etutassut tulee hiekalle mutta takapää jää kontaktin päälle ja namit tiputetaan siihen maahan eteen (tälle jutulle oli joku hassu nimikin, mutta en sitä voi kyllä muistaa. Kamalaa kun tulee uusia termejä kaiken aikaa niin ei millään ehdi sisäistään niitä!!!). Puomilla meni aika kivasti kun vaan muistin pysäyttää ja sitten vapauttaa siitä, A:n kanssa meni todella hienosti, kunhan vaan pojan tasapaino kehittyy vähän lisää niin pysyy pylly siellä missä pitääkin. Puomi ja A mentiin myös muutamaan kertaa läpi ja ei kummassakaan mitään ongelmii. Kepit mentiin tänään kokonaisina ja ne paljon vauhdikkaammin kun viime kerralla, taitaaa olla ukolla jo vähän hajua miten ne pitää mennä!! Loppuun otettiin uutena esteenä vielä rengas, josta tuo loikkasi läpi kun vanha tekijä vähän Ansku piti kiinni mutta hyvin hyppäsi!!!!

Itsenäisesti tehtiin väleissä keppejä, jotka kyllä paranee kaiken aikaa ja niinhän se pitääkin. Tehtiin myös tuota pientä rataa ja loppu kohden alkoi jo näyttään ja tuntua ihan kivalta, sillä Rokka oli vähän rauhoittunut niin ehti kuunteleen mitä tehdään ja ehkä myös pikkasen seuraan mun ohjausta, jos se oli yhtään sellaista kun sen piti??? Tää on kyllä niin Rokan juttu, tykkää ihan hirveästi kun saa hyppiä ja juosta ja tietenkin tuossa tulee vähän aivojumppaakin kun joutuu miettiin miten mikäkin suoritetaan!!! Kiitoksia Ansku ja Iiris jälleen ihan huippu kivasta kerrassa, nyt jo harmittaa kun me ei ens kerralla päästä mukaan treeneihin no kahden viikon päästä sitten nähdään!!!!