Illal suunnattin tuohon koulun kentälle tokoileen poikien kanssa ja ohjelmassa oli samat kuviot kun aamulla ja lisänä ruutu+tunnari. Kasper pääsi aloittaan sivulletuloilla, jotka todella upeita. Ruutu otettiin ihan kupille juoksuna ja siinä oli vaan sitä jotakin kun pinkoi täysiä sinne kupille. Tunnarissa ekalla kerralla otti oman mutta vei sen sitten Sakelle joka toimi liikkurina. Toisella kerralla sitten aivan täydellinen suoritus kun muisti jopa tuoda kapulan mulle, eikä edes sylkeny sitä maahan!!! Kapulan pitoa otettiin vielä erikseen ja on mun mielestä selvästi parantunu, täytyy nyt vaan ottaa kuuri luonteisesti sitä vähän aikaa ja kattoo sit missä mallis noi palautukset on.

Rasmus aloitti kanssa sivulletuloilla, jotka super nopeita ja mahtavia. Alustaa tehtiin aika pitkältä matkaa ja nyt oikein syöksyi sinne!!! Tein naksulla sen takia että pääsen palkkaan oikeaan kohtaan. Pari kertaa kierrettiin lähellä ollut puu ja nyt vauhditin takasin tuloa juoksemalla takaperin namin kanssa ja kyllä sitä vauhtia saatiinki lisää!!! Ruutu tehtiin ensin liikkeenä, sitten palkka stopista ja viimeiseksi kupille juoksu. Ekalla kerralla stoppi ihan hukassa ja haahuili vaan ruudussa, no otettiin ihan alusta uudelleen ja nyt hieno stoppi samoin maahanmeno. Sivulletuloon kaipaan vielä lisää vauhtia. Palkattu stoppi oli erittäin hyvä ja viimeinen eli kupille juoksu, mentiin todella lujaa!!! Loppuun vielä tunnari, jossa kauan haisteli kahta kapulaa siis vierekkäisiä mutta poimi hienosti oman (oma siis toinen näistä kauan haistelluista) ja nyt molemmat matkat laukalla!!!!

Tänään oikein hyvänmielen treenit, molemmat pojat iloisia ja vauhtia riitti. Treenien jälkeen lähdettiin vielä Tiian kanssa lenkille ja Rapa bongasi pupujussinkin, joka sitten sai vähän kyytiä. Aikansa Rapa sen perässä juoksenteli, mutta palasi jälleen takaisin nätisti omia jälkiään!