Eilen lenkkeiltiin aamusella Vaulammille ja kokeiltiin vähän kantaako hanki, koiria se kyllä kantoi ja muakin sinne pellon keskelle asti....Takaisin tielle tultiin sitten kontaten hankee pitkin kun muuten olisi uponnut niin syvälle ettei olisi päässy eteenpäin ollenkaan!!!! Niin olikohan sinne pellol pakko mennä kulkeen....Koirat tykkäsivät juosta hangella ja kisailla keskenään!! Täytyy kokeilla ehtiä hiihtään tässä joku päivä kun nuo hanget vielä kantaa, pääsee kunnon lenkille koirien kanssa!!

Tänään sitten lenkkeiltiin uudestaan maalle, mutta nyt jätin menemättä pellolle, mutta koirat kyllä siellä juoksivat ja kirmasivat jälleen niin että lumi vaan pöllysi!

Rokan tyylinäyte lumipallojen saalistamisesta!!

Kasper seuraili pikku miesten kirmailua ja nautti auringon paisteesta!!!

Ettei vaan liikuttaisi liian vähän niin lähdettiin alkuillasta Eijan ja Tiian kanssa vielä lenkille. Edelleen koirat vaan jaksoi juosta, ei niissä tuntunut missään vaikka oltiin jo tunnin lenkki tehty alle. No hyvä kun liikkuvat ja kuluttavat energiansa samalla, kotona on illan kivan rauhallista!! Kiitoksia lenkki seurasta ja mennään taas pian uudelleen!!

Lenkkiseuramme aina yhtä iloinen Reiska!!!

Nyt on Rokasta ja Rapasta kammattu kaikki takiaiset pois, sattuivat löytään lenkin varrelta takiaispuskan ja sinnehän oli ihan pakko mennä.... Nyt vaan katsoon omat vaatteet kuntoon ja sit nukkuun. Huomenna saa herätä todella aikaisin ja sitten kohti Helsinkiä ja länsi-satamaa. Huomenna onhjelmassa Tallinnan kansallinen koiranäyttely, Rokka pääsee ekaa kertaa esiintyyn ihan isojen poikien kanssa!!! Saas nähdä miten meidän käy siellä, mutta siitä huomenna tai sunnuntaina lisää!!!