Alku illasta suunnattiin tokoileen Talsoilan lätkäkaukolaan Eijan ja Sirkan seurassa, molemmilla pojilla ohjelmassa oli palkattomuus treenit. Rokka aloitti ja tehtiin kaikki avoimen luokan liikkeet putkeen, seuraaminen oikein hyvää ja tyylikästä. Liikkeestä maahanmeno super hieno, seisomises meni sitten maahan, luoksetulon stopii vähän venyi mutta stoppasi kuitenkin.  Kaukot ihan super hienot samoinku nouto, hyppy sitten ekalla kerralla ihan kaaos, ku meninasi karata Sirkan heittämälle kapulalla uusinnalla oikein mallikas suoritus. Hienosti ukkeli jaksoi kaikki putkeen ja vire pysyi kaiken aikaa hyvänä. Perään tehtiin vielä muutama paluu hyppy ja luoksetulon stoppi ja tietenkin pari suoraankin. Paikalla olossa Rokka makasi Reiskan ja Ruun välissä ja oli tehnyt oikein mallisuorituksen vaikka Sirkka ainakin oli käynyt välillä palkkaileen Ruuta. Nyt vaan tehdään ennen kisoja kaikkee kivaa ja vauhdikasta, vähän pitää luoksetulon stoppia ottaa puun kierron kautta ja muutama liikeestä seisominen mutta eipä meillä kai muuten nyt ole mitään ihmeempää treenattavaa!!!

Rasmuksen kanssa tehtiin myös koko voittaja luokka lävitse ja käskytettynä. Seuraaminen ja liikkeestä istuminen oikein hyvät. Luoksetulo hieman hidas mutta hienot stopit jos ei muuta!!! Ruutu muuten hyvä mutta saisi tulla hieman reippaammin sivulle. Hyppynouto upea, metallissa ei sitten nähnyt mihin kapula meni kun katseli Sirkkaa joten meni hakeen kapulan hypyn kautta ennenku tajusi et kyseessä oli metalli, et ei tarvi hypätä.... Tunnari tosi hieno ja tarkka, kaukoissa nousi hienosti ekasta käskystä mutta kovasti tarjoili maahanmenoja, ne olleet ennen huonot mutta nyt tarjoilee niitä. Kaukoihin olen kuitenkin tyytyväinen, sillä teki ne!!!! Paikallaolo tehtiin Ruun kanssa ja Eija palkkaajana, sujui oikein hyvin alkoi heti tuijottaan Eijaa ku mä poistuin kehästä. Kokonaisuutena oikein hyvä suoritus, Rapa oli iloinen ja energinen kaiken aikaa ja teki hommia oikein hyvällä ilmeellä. Nyt vaan muutamat suorat luoksetulot ennen koetta ja ruutuja kipon kanssa niin sitten sunnuntaina katsotaan iten meidän käy!!!

Tokon jälkeen mentiin vielä vähän aksailemaan Rokan kanssa, meillä olikin siellä valmiina jo oikein kiva ja aikas yksinkertainen rata, jossa oli hyppyjä, A, kepit, puomi ja putki, ideana oli treenata irtoamista ja loppu suoraa. Me saatiin jopa Rokan kanssa kehuja kontakteista, no niitä ollaan kyllä treenattu ja muutenkin Rokka on kuulemma edistynyt, olipas kiva kuulla tuo!!!! Rata meni muuten aika kivasti mutta loppusuoralla en saanut sitä millään menemään suoraan eteenpäin vaan lähti aina kiertään kahta viimistä estettä, joten sinne tehtiin sitten ihmismuuri niin ukon oli pakko hypätä. Ekalla kerralla selkeästi vähän katsoi ja ihmetteli mutta toisella kerralla meni jo sujuvasti vaan eteenpäin. Nyt kotonakin pitää vähän treenata noita loppusuoria et menee eteenpäin eikä lähde sivulle, Sakelle tuli siis hommia rakentaa mulle pari hyppyä et päästään treenaan!!! Olipa kiva aksata taas pienen tauon jälkeen ja kiitokset kaikille mukana olleille ja kiitos jälleen todella paljon ohjeista ja neuvoista!!! Fyralle ja Anskulle tätäkin kautta vielä onnittelut upeasta viikonlopusta ja kiitokset myös erittäin hyvästä omanapiirakasta ja lämpimästä mehusta!!!!

Sitten ettei ilta vaan kävisi liian löysäksi niin lähdettiin vielä Tiian ja Onnin seurassa lenkille. Nyt on kyllä niin hyvä mieli kun on tullut treenattua ja treenit menivät todella hyvin!!!