Nyt on taas ollut pari päivää sellaista menoa et hyvä kun on perässä pysynyt. No huomenna lähdenkin taas töihin rauhoittuun ja huilaamaan!!! ;)

Eilen lenkkeiltiin poikien kanssa Elonkierrossa ja ihasteltiin joutsenia ( siis kevät on saapunut virallisesti kun joutsenet tulivat!! ). Tuli todettu ettei pikku Rapasta ole lintukoiraksi. Käveltiin ihan joen rantaa ja joutsenet uiskenteli siin noin 5m päässä.... Arvatkaapa mitä tuo pikku mies teki?? No istui siihen rannalle katseleen lintuja ja ihmetteli vaan kun ne piti ihmeellstä ääntä!!! Joutsenet lähtivät siit si lentoon niin tää yks vaan istuu siinä ja katselee ja ihailee niitä, mä olin ihan varma et hyppää sinne jokeen uimaan niit kiinni. No tämä huomio ei kyllä meitä haittaa, mä mieluummin harrastan tuota mejää kun alkaisin mitään lintuja pyydystään.

Lenkin jälkeen tehtiin pikatreenit parkkiksella. Tehtiin ruutu juoksuna kupille ja tein ruudun tahallani ihan autojen taakse, mut eipä tuo mitään haitannut. Seuraamisen sivuaskeleita harjoiteltiin ja ne oli hyviä, myös täyskäännöstä vasempaa tehtiin ja sujuu todella hyvin. Olin tehnyt jo lenkin yhteydessä maahanmenoja niin et huusin vaan yht äkkiä maahan käskyn ja palkkasin heti jos ukot meni maahan. Rapalla tää on selvästi vaikeaa kun on tottunut siihen et ensin tulee -seis- käsky ja sit vasta -maahan-. Alle 10m matkalla sujuu hyvin, mut jos matkaa on enemmän niin jää usein mua vaan tuijottaan ja odottaa toista käskyä. No tuohon ei auta kun lisää treeniä ja pikku hiljaa kasvattaa matkaa pidemmäksi. Sivulletulo itsenäisesti vahvistin taas moneen kertaan ja nyt jo tekee sellaisen pikku loikan siihen sivulle. VAUTSI!!! No kyllä se kohta kääntyy ilmassa ja laskeutuu sitten suoraan mun sivulle istuun, tavoitteita pitää olla.

Tänään ei olla sit ehditty tekeen mitään järkevää muut kun käymään lenkillä ja huomenna onkin edessä työpäivä, joten pojat saavat muutaman vapaan, mutta maanantaina sitten taas päästään treenaileen enemmänkin kun alkaa parin päivän vapaa!!!

No ehdittiin kuitenkin tekeen lyhyet sisätokot, sain jostain sellaisen inspiraation ja olihan se käytettävä hyväksi. Pojat aloittivat yhdessä kaukoilla ja ne sujui oikein hyvin, Kasper nyt ei aina nouse seisoon uudella käskyllä mut eipä tuo mitään haitannut. Rasmus teki ohjatun suuntia alustoille. Alustat oli aika lähellä kun en jaksanu niit viedä kauemmas vaan heitin ne vaan sinne maahan. Kääntyy kyllä nyt todella hienosti haluttuun suuntaan. Kääntyy myös ihan pelkällä käsimerkillä, kokeilin nyt sitäkin. Nyt vaan täytyy saada siirrettyä ulos tuo sama ilme ja into niin tulee TÄYDELLINEN ohjattu!!! Kasper harjoitteli peruuttamista tai oikeestaan palautettiin sitä mieleen, peruutteli oikein kivasti ja innokkaasti. Rasmuksen metallinouto alkaa oleen nyt siinä vaiheessa et täytyy siirtää se ulos ja alkaa ottaan vierailla kapuloilla. Menee todella määrätietoisesti kapulalle ja ottaa sen suuhun mitään miettimättä ja palauttaa reippaasti!!! Toivottavasti tämä toimii näin ulkonakin, toivossa on hyvä elää!!! Loppuun Rapalle pari luoksetulon loppua, joihin Kapekin osallistui omasta tahdostaan. Oikein reippaita ja vauhdikkaita luoksetuloja vaikka matka oli aikas lyhyt molemmilla ukoilla. Joka välissä tehtiin temppuja, Kasper karhuili ja sano päivää, Rapa taas pyöri, kiersi, peruutti ja teki ties mitä hassutuksiaan!!!!

Aika paljon me kyllä ehdittiin näköjään tekeen.... Sisälläkin pystyy tekeen vaik mitä kun vaan käyttää luovuutta. Ihana laji tuo toko kun sitä voi harrastaa ihan missä vaan, nyt illallakin istui koko ajan korituolissa kun pojat puuhasteli -> rentoa meinikiä!!! =)