Eilen mä matkasin heti aamusta Johannan kanssa Hämeenlinnaan Tokon koetoimitsija kurssille, nyt siis olen vahvistusta vaille tokon koetoimitsija!!! Kurssi kesti koko päivän, aika paljon käytiin tuttuja juttuja läpi mutta tuli jonkin verran uutakin tietoa ja sellaista mitä ei ole tullut ennen ajatelleeksi!! Kiitos Johanna seurasta!!

Suoraan kurssilta ajoin Anun luokse jossa Sakke ja Rasmus jo olivat Kotin Tanjan käsiteltävänä. Rasmus oli kauttaaltaan vähän jähmeä, ei mitään lukkoja tai isoja jumeja mutta vähän jähmeä kuitenkin. Tanja sai Rapan kropan parempaan kuntoon ja epäili että jähmeys johtuisi viljatuotteista eli siis nuohan kaikki syö raakaa mutta sitten nameina on lihapullia ja jotain raksuja joissa on viljaa. Nyt kokeilen pitää ne vallan viljattomina jos auttaisi tuohon jähmeyteen, no tietää vähän enemmän vaivaa mutta se on kyllä sit sen arvoista jos koirat voi sitten paremmin!!! Rapa kyllä niin nautti käsittelystä ja oli kaiken aikaa todella tyytyväisen oloinen!!!

Uuno pääsi myös Tanjan käsittelyyn ja vähän jännitin etukäteen et miten suhtautuu kun sitä ei ole ennen käsitelty. Loppujen lopuksi Uuno oli aikas nätisti ja hyvin myös rentoutui käsittelyn aikana, ensin piti tietenkin vähän hötkyillä mutta kun huomasi kuinka ihanaa se on niin johan alkoi nauttimaan. Uunolla on kuulemma todella hyvät syvät lihakset, ku mä luulin ettei sillä ole niitä ollenkaan!!! Rangassa peräpäässä oli jäykkyyttä joka saattaa johtua siitä ku Uuno vähän pomppii eteenpäin kun laukkaa. Etulavoissa vähän jäykkyyttä myös mutta on kuulemma todella yleistä koirilla joiden kanssa paimennetaan!!

Rapa ja Uuno siis molemmat aika kivassa kunnossa eli nyt vaan jatketaan Rapan kanssa ravilenkkei ja muutakin treenailua. Uunon kanssa saa alkaa tekeen lyhyitä ravilenkkei et oppisi liikkumaan rennosti, takaosan treenejä voisi myös tehdä ja nimenomaan sellaisii joilla oppii hahmottaan takaosaansa paremmin!!! Kiitos Anu kun järjestit Tanjan Forssaan ja Kiitosa Tanja kun päästiin käsittelyyn!!!

Tänään mä olin päivän töissä ja koirat ovat siis vaan huilanneet, Saken kanssa ovat pystyttäneet aitaa pihan ympäri ja syöneet luita mutta muuta sen ihmeellistä ei ole tehty. Huomisen Rapa ja Uuno saavat vielä levätä mutta Rokan kanssa voisi huomenna vähän puuhastella jotain ja vaikka käydä oikein kaksin sen kanssa lenkilläkin!!!