Eilen tokoiltiin siinä lenkin sivussa ennenku menin töihin. Rasmus teki luoksetulon ihan liikkeenä ja tuo seisominen hiiiieeeeemaaaannn venyi. No sitä sit harkattiin puun kierron kanssa ja saatiinkin taas näyttään hyvältä. Muuten luoksetulo oikein hyvä, vauhtia ja ilmettä oli sekä maahanmeno todella upea!! Otettiin muutama suora sitten vielä päälle niin saadaan tuo vauhti pysymään hyvänä. Seuraamisesta pysähdyksiä otettiin ravissa ja hitaassa käynnis. Halusin pysähdyksistä tervät ja tiiviit, no nehän oli jo valmiiksi sellaiset niin mitä siinä sit harjoittelemaan!!!Silmänisku Muutaman kerran otettiin myös liikkeelle lähtö ja meni todella hyvin kun otin ekan askeleen vähän hitaammin. Yhdessä pojat saivat tehdä kaukoja ja niissä aina välissä peruutettiin. Kasper kyllä on peruuttamisen mestari, hyppii taaksepäin kuin pupujussi!!! Kaukot molemmilla hyviä ja olihan se Rapankin peruuttaminen hyvää!!! Kaspe teki loppuun viel muutaman sivulletulon ja sitten taas jatkettiin lenkkiä.

Tänään treenien teemana oli vauhti ja iloisuus molemmilla. Reenailtiin MTT:n nurtsilla ja Kape tietenkin aloitti ja aiheena ruutuun mahdollisimman lujaa. Lujaahan se sinne myös meni!!! Kuppi oli viety jo valmiiksi sinne odottaan ruokailijaa!!! Otettiin vielä toinen ruutu perään ja siinäkin oli vauhtia ja sitä ilmettä. "Lopuksi" vielä yksi tasamaan nouto ja tuo mun berni ihan laukkas molempiin suuntiin!!! JEE JEE!!! Rasmus aloitti myös ruudulla x2 jossa kuppi ja hyvin ampuu sinne. Puun kierron avulla otettiin muutam seisomaan stoppi ja sit vaan muutama kiertäminen et juoksee ihan täysiä takaisin mun luo. Nouto osiossa harjoiteltiin "kuolleen" kapulan mahdollisimman nopeaa noutoa. Laitettiin ruokakuppi mun taakse ja R pääsi juokseen suroraan kupille kun oli hakenut kapulan. Vauhtia oli vaikka kuinka ja olen tähän todella tyytyväinen sillä ennen kuollut kapula ei ole ollut Rapan mielestä mitenkään kiinnostava ja on hakenu sen hölkäten. Otettiin muutama kerta noutoa että saadaan jäämään mielikuva tuosta kupista mun taakse. Rasmus palasi pentu aikaan ja tehtiin ihan pentu luoksetulo kun Sakke yritti pitää siitä kiinni kun mä juoksentelin pakoon. Toinen luoksetulo tehtiin ihan normaalisti, mutta "liikkuri" huuteli -käskyä- milloin sattui, Rapa painui maahan käskytyksestä kun oli tulossa mua kohden. No tuo otettiin sitten uusiksi ja ei enään merkkiäkään et olisi menny maihin. Loppuun vielä aivan super hieno tunnari.

Molemmilla pojilla tänään vauhdikkaat ja hyvä ilmeiset tokot, mamma on niin tyytyväinen!!!Nauru Huomen suunnataan Järvenpäähän reenaileen Korrien kanssa ja vähän tutustuun heihin paremmin.