Tänään lähdettiin aamulla Rapan kanssa kohti Tamperetta ja itsenäisyyspäivän ryhmänäyttelyä. Kooikereita oli ilmoitettu jopa 10kpl, aika kivasti. Uroksia oli 5 joista vaan valioluokan pojat sai erin ja Rapa sijoittui ekaksi ja oli näin pu1. Nartuissa sama linja jatkui, kahdelle vaan eri. No roppi kehässä Rapa valittiin Vsp:ksi ja ihan hyvä näin et pääsi ihmisten aikoihin kotiinkin, kun muuten olisi saanu odotella ryhmäkehän alkua pitkälle alkuiltaan.

Kooikeri kehän loputtua aloin odotella Marjaa ja Sirkkaa paikan päälle tollojensa kanssa ja kyllähän ne sit sieltä saapui muutaman mutkan kautta!!! Roisto esiintyi junnu uroksissa ja sai H:n kun tuomari haki selkeästi paljon matalampaa koiraa ja mittasi jopa Roiston vaikka tuloksen todellisuudesta en nyt niin tiedä.... Roisto esiintyi kuitenkin todella hyvin, ihan kun olisi aina ollu näyttelyissä!!! Hyvä Roisto, kesällä sit uudestaan ja sit me voitetaan kaikki!!!! Ruu oli avoimessa luokassa ja sijoittui siinä toiseksi saaden eh:n, myös Ruu esiintyi todella hyvin. Ruun kanssa yhteistyö myös toivottavasti jatkuu kesällä. Tuomari oli todella tiukka eikä eriä paljoa jakanut, no ihan hyvä et pitää omaa linjaansa.

Rapan arvostelu: Erittäin hyvätyyppinen, oikean kokoinen, sopusuhtainen vankka ja hyvä rakenteinen. Ilmeikäs pää, hieman leveä kallo. Hyvä turkki. Liikkuu ja esiintyy hyvin. eri1, pu1 ja VSP!

Kotona odotti sitten kaksi aivan yli-innokasta poitsua, no Rokka sai tuliaisiksi sorsan jonka kanssa on koko illan leikkinyt ja juossut pitkin kämppää, Kasper on tyytynyt huokaileen ja ihmetteleen et koska toi juokseminen loppui..... Treenamaan täytyis kokeilla joku päivä taas ehtii....no jos sit keskiviikkona viimeistään ehtisi kunnolla puuhasteleen poikien kanssa jotain. Kauheita kiireitä nykyään, hyvä kun ehtii kotona käydä kääntymässä!!!!