Eilen tokoiltiin Pukon kentällä Eijan, Marjan ja Johannan kanssa, mä menin vähän etukäteen kentälle ku mulla on noit treenattavii kolme niin ehdin sit kaikki treenaan!! Rasmukselle olin vienyt kipon valmiiksi ruutuun mutta tällä kertaa tehtiinki ruutu merkin kautta ja meni todella hyvin, pari toistoa ja muutaman kerran palkkasin merkinki. Hyppynouto pari kertaa ja siitä kelpasi palkaksi pieni pallopää, siis näitä päivii on todella harvoin et Rapa leikkii mutta eilen oli sellainen ja meillä oli niin kivaa yhdessä kun leikittiin!!!

Rokan kanssa ekalla kierroksella  tehtiin myös ruutua ja pallopää siellä valmiina, merkki sekä ruutu todella hienosti!!! Hyppynouto muutaman kerran ja palkkasin lennosta, niissä olisi voinut olla ehkä hieman enemmän vauhtia mutta teknisesti ihan ok. Uuno puuhasi myös ekalla kierroksella ruudun ja sillä myös pallo siellä valmiina, Uunoa vähän ihmetytti mun pinkit merkit ja juoksi sivusta sisään. Jätettiin sitten yhdessä pallo ruutuun ja tehtiin ruutu EVL tyyliin, kävin eka näyttään merkin pari kertaa ja sitten Uuno suoritti todella hiemon merkin ja siitä lujaa ruutuun!!! Nouto muutaman kerran ihan tavallisesti tasamaan noutona ja palkkasn heti kun lähti mua kohti ja sillä tuli kyllä vauhtia, loppuun kutsunouto todella pitkältä matkaa ja siinä oli vauhtia!!!!

Uuno treenasi paikalla makuun pariinki otteeseen, ekalla kerralla menin piiloon mutta kun olin piilossa niin Uuno oli haistanut jonkun namin ja se sit piti syödä ja et sen namin sai niin oli pakko nousta seisoon.... No kävin korjaan Uunon niin sitten todella hyvä paikalla olo. Toisessa paikalla olossa Marja kutsui Jepen pois sieltä, mutta tämä ei mitään ongelmia tuottanut vaan Uuno makasi oikein nätisti. Rokka suoritti paikallaan istumisen ja se hyvin ja varmasti.

Toisella kierroksella Rokka treenasi ohjatun molemmat suunnaat liikkeen omaisesti ja ne todella hyvin, niitä tarvii vaan tehdä  aina kun saa liikkurin itselleen. Luoksetulon seisomaan stoppia kaksi kertaa ja pysähtyy kyllä hyvin kun se pallo lentää sinne taakse!!! Kontakti treeeniä niin et treenikaverit huutelivat käskyjä ja kulkivat meidän ympärillä ja mä vaan palkkasin ja kehuin kontaktista, tätäkin tarvisi treenata usein ja enemmän vaikka se menikin ihan hyvin Rokalta.

Uunon kanssa tehtiin toisella kierroksella tuota kontakti treeniä mutta me liikuttiin ja loppuakohden Uunon kontakti kyllä parani ja ei ottanut enään häiriöö niin paljoa ympäristöstä! Uuno pääsi lopuksi viel leikkiin Tuksun kanssa kun neidillä oli hieman virtaa, Uuno ei oikein ollut kyllä leikkituulella!!!

Obelix pääsi myös hengaileen kentälle ja varasteleen muiden kapuloita ja muuten vaan hassutteleen, se on niin veikeä otus kun ei ota stressiä mistään vaan hengailee vaan ja ihmettelee muita koiruuksia, menee myös tutustuun kaikkiin todella reippaasti ja avoimesti!!!

Tänään aamusta lähdettiin koko perheen voimin Riihimäelle Riman halliin vähän aksaileen, olin Rokan ilmoittanut kahdelle hypärille ja yhdelle aksaradalle. Aamu aloitettiin hypärillä joka meni todella kivasti, kepeillä jäi vähän haisteleen mutta lähti sit hyvin liikkeelle kun vaadin, haistelu kuitenkin niin vähäistä ettei siitä virhettä tullut. Nollarata ja sijoituttiin toisiksi ja saatiin siis  luva!!! Seuraavana vuorossa agilityrata jossa heti kolmannella esteellää omalla liikkeelläni ajoin Rokan esteen ohi mutta muuta ihmeellistä radalla ei sitten sattunut eli tulokseksi saatiin vitonen ratavirheitä ja ihan vähän yliaikaa kun ohjasin Rokan sieltä esteen takaa pois. Viimeisenä sitten viel toinen hypäri jolle päätin mennä hassutteleen kun kerran se luva jo hypäreiltä meillä on, no me hassuteltiin ja rata kulki jälleen todella hyvin ja jouhevasti, tulokseksi myös 0 ja sijoitus 2.!!!! Et aika kiva aksapäivä meillä tänään, viel pari nollaa agiradoilta niin sitten päästään sinne kolmosiin ja siinä sitä haastetta sitten onkin ihan tarpeeksi moneksi vuodeksi!!!

Uunon kanssa vähän tokoilin hallissa kun sai tehtyy hyvää häiriötreeniä eli otettiin ihan kontakti harjoituksia ja siinä Uuno kyllä parantanut hurjasti. Sivulta maahanmenoja ja ne hyviä vaikka meteli oli välillä kova hallissa mutta silti Uuno pystyi hyvin keskittyyn. Seuraamisen paikallaan käännöksiä myös ja ne ihan hyvin!!! Tietenki me myös leikittiin vaan ja hengailtiin ku nuo on niin hyvii paikkoi nuorelle koiralle et tottuu kaikenmoiseen hälinään ja meluun, Uuno leikki reippaasti ja ei haitannut yhtään muut koirat!!!

Obelix ja Rasmus toimivat vaan kisamaskotteina, Obelix kyllä ihme kyllä keräsi enemmän rapsutuksia ja ihailua kun Rasmus mutta en tiedä haittasiko se Rapaa sitten hirveästi!!! Kiva aksapäivä takana ja tuli ihan kivoi tuloksiakin tehtyä!!!