Aamutuimaan käytiin Katin ja koirien kanssa lenkkeileen Tammelan metsis ja jopa juostiin osa matkasta, tästä se juokseminen alkaa ja nyt vaan paljon treeniä!!!

Illalla piipahdettiin raksalla katsomassa mitä ovat siellä timpurit saanet päivän aikana aikaiseksi ja samalla pojat vähän tokoili. Molemmat ukot teki salamakävelyn mukaan lähtöjä, merkkiä ja ohjatun suuntia kosketusalustoilla. Rasmuksella kaikki onnistui hyvin, nyt lähti merkillekkin ekalla käskyllä ja todella iloisesti. Rapa oli vähän vaisu ja ei ollut sellaista intoa ja iloa kun normaalista Rapalla tokoillessa. Rokka oli kanssa ihan super taitava, liikkeelle lähtöjä vähän hinkattiin ku tuppaa niissä vähän irtoon musta liikaa. Ohjatun suunnat ihan super hienosti alustoilla et tätä täytyy tehdä siis lisää niin saa varmuutta niihin suuntiin.

Lopuksi molemmat viel palloilivat, Rapakin on viime aikoina innostunut leikkimään pallojen kanssa kun ennen ei ole leikkinyt kun todella harvoin mutta nyt juoksentelee pallon perässä ja jopa hulluttelee sen kanssa, taitaa Rapastakin tulla vielä leikkivä koiruus!!!!

Kotona molemmat tekivät normaalit jumppa juttunsa eli diagonaalinostoja, peruuttamista, taivutuksia ja kaukoja (istu-seiso), kyl näillä jumpilla saadaan molemmat pojat ihan huippu kuntoon. Voi kun järvet vaan äkkiä sulaisivat niin päästään uittaan koiria ja kasvattaan sillä myös lihaskuntoa!!!!