Aamulla lenkin sivussa otettiin Rapan kanssa luoksetulo ihan liikkeenä ja oli ihan hyvä. Vauhti oli kohdallaan, mutta seisomaan stoppi saisi olla terävämpi. En uskalla sit nyt ennen kisoja lähtee hiomaan kun hidastaa pian vauhtia sitten.... No mut pysähty kuitenki aikas äkkiä käsimerkin jälkeen. Perään otettiin viel suora luoksetulo, jossa ei yhtään himmannu vauhtii, VAUTSI!!Hymy

Iltapäivällä käytiin Hannan kanssa ratsastaan pollet ja oli todella mielenkiintoinen keli, jäi nimittäin ihan hirveästi tilsaa kiinni kenkiin ja vuorotellen heposet luistelivat ja meinasivat kaatua. No onneksi kumpikaan ei kaatunut ja selvittiin ehjin nahoin ratsastus lenkistä ja olihan  meillä alla varmat ja hyvä jalkaiset suomenpollet!! Oli kyllä hieno ilma ratsastaa metsäs kun oli valkoista, vielä kun aurinko olisi paistanu niin kaik olisi ollu kohdallaan!!!

Viideksi lähdettiin kimppatreeneihin yläasteen parkkikselle, jossa ainkin oli häiriöö koirille kun autoja kulki edes takaisin kaiken aikaa siit vierestä ja jouduttiin reenaileen aika pienes tilassa. Kasper aloitti tempuillaan ja tehtiin vähän seuraamista, ihan sen takia et Rasmus joutuu vähän odottaa autossa ja näin toivottavasti kasvattaa myös vähän kierroksia. Kasper teki jälleen kaikki oikein mallikkaasti ja hyvin!!!

Rasmus aloitti TAAS niillä kuuluisilla sivuilletuloilla, joista jatkettiin sujuvasti kaukoihin. Tein lyhyen sarjan noin 5 metristä ja sit palkkailin satunnaisesti leikin yhteydessä ja viimeiseksi palkkasin viel ekan nousun pitkältä matkaa. Kaikki kaukot oikein hienoja vaikka ympärillä pyöri muut koirat, pystyi siis keskittyyn hienosti. Ruutu otettiin niin et stoppasin ruutuun, hienosti meni sinne ja stoppasi. Ihan treenien viimeiseksi otin viel yhden ruudun kupille joka kanssa hieno ja vauhdikas. Välissä tehtiin viel pieniä seuraamispätkiä, kunkerran häiriöö oli ympärillä paljon niin herjoiteltiin tuota keskittymistä joka onnistuikin oikein kivasti. Tunnari ekalla kerralla nosti hyvin oman mutta jäi takaisintulo matkalla haisteleen jotain maahan ja tiputti siihen kapulan eikä sitten enään "löytäny" sitä vaan palasi haisteleen vääriä ja oli ihan kuutamolla kun siellä ei ollut sitä omaa. Kutsuin sitten pois sieltä kun alkoi näyttään siltä et nostaa kohta väärän ihan sen takia kun ei löydä omaa. Toisella kertaa sit toi ensin väärän mut toisella yrityksellä oman, taisi pikku pojan pää mennä sekaisin tuosta ekasta kun "hukkasi" sen kapulansa itse...... Sitten vielä paikallaolo Rasmus Rontin ja Nickin välissä ja meni todella hienosti!!!!Hymy Pysyi hienosti vaikka Ronttti oli noussut vieressä ylöskin, toivotaan vaan et sunnuntain kisas saadaan viereemme urokset niin jos Rapa paremmin kestää tuon paikallaolon sitten.

Kotipihalla otettiin vielä tunnari muutaman kerran eripaikoissa ja kaikki hyviä. Ekalla kerralla oli selvästi epävarma kun meni kapuloille et jos siellä ei olekkaan omaa mut kun huomasi et siel se on niin varmuus palasi ja toinen oliki sitten jo oikein mallikas!!!

Illan viimeiseksi viel lenkille Tiian kanssa ja nyt huilataan kotona ja mietitään mihin mennään huomen aamul lenkille ja reenaan. Tänään on kyllä ehditty tekeen paljon niin koirien kanssa kun ilmankin. Oikein mukava päivä takana!!Cool