Tänään taas olen ollut 12h töissä mutta kyllä tuonkin työpäivän jälkeen jaksaa viel lähteä tokoileen. Eijan kanssa suunnattiin koulun kentälle puuhasteleen. Tänään toko järjestys kääntyi ympäri ja Uuno pääsi aloittaan. Tehtiin ensin ruutua ja hienosti kyllä bongaa sen ku ollaan viety sinne lelu yhdessä. Metallikapulaa heittelin ja sen kanssa vaan leikittiin, vähän inhotti ottaa sitä suuhun kun siinä oli hiekkaa mutta otti kuitenkin!!!! Sivulletuloja viel loppuun muutamia ja ne kyl super hienosti!!!!

Rokka treenasi ohjattua ja nyt jotenkin ihan suunnat hukassa ja keskikapula todella kiva, joten se poistettiin niin sit alkoi homma toimiin, suunnat siis nyt tehotreeniin ja silleen et toinen puoli vaan kerral. Jäävät käytiin kaikki läpi suorapalkalla pariinki otteeseen ja niitä tarvii kanssa vaan vahvistaa paljon ku kerran aikaa on nyt. Tunnari niin et merkkejä oli joka puolella ympärillä ja ne ei nyt haitanneet ukkeli ollenkaan, kisoissa siis valitsi merkin tunnarin sijaan!!!

Rasmus teki liikkeestä istumisen pari kertaa ja se hienosti. Tunnari siellä merkkien keskellä kanssa ja se normaali Rapaa eli tarkkaa ja varmaan työskentelyä. Puuta kierrettiin pari kertaa ja siinä sivussa luoksetulon stopit jotka muuten hienot ja vauhtia oli nyt kyllä riittävästi. Loppuun vielä metallinoutoa hetsaten ja kapulalla leikkien, silleen vaan et on kivaa ja siinä myös onnistuttiin.

Hyvät treenit kaikilla pojilla ja Rokka pääsi viel EIjan kanssa harjoitteleen vähän näytelmä juttui ku lähtevät yhdessä reissuun perjantai aamuna, hienosti sujui heidän näytelmä harjoitukset mitä nyt ehdin sivusta seurata!!!!