Aamusta ulkoilimme poikien kanssa parisen tuntia ptkän muronkulman metsiä ja teitä, ihanaa kun ei ollut kiire töihin eikä mihinkään muuallekkaan vaan sai rauhassa tarpoa hangessa, aurinko olisi voinut vielä vähän enmmän paistaa niin olisi ollut lähes täydellistä.

Taivas oli aikas hienon näköinen

Molemmat poijjaat poseeraa!! <3

On Kape vaan aikas komea!!!!

Selkää kutittaa....

Nyt kuvaaminen riittää, sanoo Kasper ja mulkoilee mammaa kameran taakse!!!

 

Tänään on tiistai joten suuntasimme taas kimppatreeneihin Forssaan lukiolle. Rasmus aloitti hyppynoudolla, kun Johanna K omistaa mukana kulkevan hyppyesteen niin saimme treenattua sitäkin!!! Ekat noudot oli huonoja kun Rapaa vähän jännitti taas nuo collie poijat, no leikittiin hetki ja otettiin sitten uudestaan hyppynouto, niin johan oli parempi. On se jänne kun välillä collipojat on hirveän pelottavia ja välillä ei huomaa niitä ollenkaan. Hienosti pystyi kuitenkin tekeen töitä vaikka vähän hirvittikin, olen huomannut että se on paljon mustakin kiinni et pystyykö Rapa tekee töitä kun hirvittää vai ei. Jos en ole huomaavinani "pelottavaa" koiraa ja keskityn vaan Rapaan niin kaikki menee hyvin ja pikku herrakin rentoutuu ja puuhastelee mun kanssa aika vapautuneesti, mutta jos vähänkin alan jännittään ite niin siitä tulee kaaos..... Otettiin hypyn lisäksi metallinoutoa ihan tasamaannoutona ja hyppy-, molemmat oikein hyviä.

Ruutu otettiin vaan kupin kanssa x3, joka kerralla vauhtia olisi saanut olla enemmän. Otti häiriötä selvästi muista ja uudesta paikasta, joten katseli matkalla "maisemia" ja juoksenteli rauhallisesti ruutuun. Täytyy siis vaan kokeilla vaihdella paikkaa useasti, vaikka mun mielestä ollaan aika usein vaihdettu paikkaa. Seuraamisessa harjoiteltiin vauhtia eli palkka taas kun saa mut kiinni. Otin pari aika pitkää pätkää ja sit muutaman ihan 5-10 askeleen ja sitten karkuun. Seuraamiset pystyi tekeen todella hyvin vaikka kuljettiin ihan muiden vierestä ja pujoteltiin siel väleissä. Tunnari kisamaisesti ja oli HYVÄ. Haisteli hienosti kaikki ja sitten palsi omalla ja toi mammale. Nyt kesti hienosti kapulan luovutuksen väärin" päin.Tänään liikkeiden lisäksi paljon leikittiin ja puuhasteltiin yhdessä temppuja. Ihan sen takia että rentoutuisi ja keskittyisi vaan muhun ja mun kanssa tekemiseen. Sivulletuloja otettiin joka väliin ja todella hienosti tarjoaa sitä!!!

Lopuksi vielä paikallaolo. Rapa taas Nancin ja collien (en vieläkään muista Anjan koiran nimeä, sori) väliin. Kehuin taas matkalla piiloon kolme kertaa ja sitten tulin piilosta kehumaan muutaman kerran. Ei yhtään vilkuillu sivuille  vaan tuijotti vaan mua ja oli vähän yllättynyt kun tulin aina välillä piilostakin kehumaan. Siis tämä treeni on tuottanut tulosta!! Kiitos Lentsu hyvästä ohjeesta. Palkaksi sai varmaan 5 lihapullaa, pusuja, haleja ja rapsutuksia!!! TODELLA LOISTAVA SUORITUS!!Hymy Nyt taas alan uskomaan että tuokin liike saadaan vielä joskus kuntoon ja me päästään kisamaan ja Rapasta tulee TVA!!!!