Piti vähän illalla naksutella Rapan kanssa, mutta naksua ei löytynyt mistään.... En taas tiedä mihin oon sen hukannu, täytyy käydä kaupassa maanantaian ostaan samalla pari uutta niin jos yks sitten edes pysyis tallessa. Kun naksua ei sitten löytynyt niin tehtiin samoja juttui ilman maksua.

Sivulletuloja palkkailin muutaman ja vaadin et on kiinni mun jalassa, nykyään kyllä tulee melkeimpä ekalla kerralla heti jo kiinni. Seuraamisen käännökset ja peruutus oliva oikein hyviä, oikeestaan mahtavia. Muutaman kerran peruutettiin ja peruuttaa kyllä todella pitkälle ja vauhdilla. Loppuun vielä paikalla makuun loppua, siis sitä istumaan nousemista, nousi nyt nopeasti. Välillä on tehny sitä et ei nouse ihan kunnolla istuun mutta nyt nousi hyvin.

Kape pääsi myös vähän peruutteleen ja sit tekeen myös noit paikallamakuun loppuja. Kasper meinaa taas nousta ennen käskyä jo istumaan joten sitä sit palkkasin sinne maahan pari kertaa ennen istumaan nousua. Kasperin kanssa on pakko tehdä aina karhu- ja päivää temput kun puuhastelee jotain!! Ne on kyl selvästi Kapenkin lempparit!!!