Tänään piti olla Rapan dortiimin viimeinen kurssi kerta, mutta se peruutettiin kovan pakkasen takia. No me ei tästä lannistuttu vaan treenattiin sisällä ja ihan kaikkien poikein kanssa!!! Kape teki mahtavia sivulletuloja, jotka vaan parani kerta kerralla. Oli iso mies niin innoissaan jälleen kerran ettei meinannu nahoissaan pysyä, ihanaa!!!! Sivulletulojen jälkeen Kape päättikin vaan vahtia namipussukkaa ettei kukaan vaan syö herkullisia nameja!!!

Rapa aloitti myös sivulletuloilla ja tehtiin niitä eri suunnista, niin että joutui itse miettiin miten tulee ja minne. Todella hyvin hahmotti jos olin vinossa, selin tai jossain sivulla ja haki oman paikkansa oikein hyvin! Lupasin pari päivää sitten ettei oteta metallinoutoo sisällä, mutta kumosin sen tänään.... Otettiin ihan kapulan nostoa niin että kehuin heti paljon kun meni kapulalle ja oli ottamassa sitä suuhun, jatkoin kehumista niin kauan et oli sivulla!!! Pari ekaa kertaa oli vähän vaisuja, mutta sitten Rapa syttyi ja meni todella reippaasti kapulalle, otti suuhun reippaasti ja äkkiä mun sivulle!!! Tälläisii vois tehdä joskus lisääkin, niin sais metallista tehtyä taas todella kivan!! Tunnarikapulalla tehtiin pito treeniä ja nimenomaan sitä et pitää nätisti suussa vaikka mun käsi olisi kapulan päässä kiinni eli siis olisiko tämä paremminkin irroitus harjoitus tai jotain sinne päin..... Ekoilla kerroilla selvästi vähän paineistui kun silittelin poskia ja kuonoa, mutta rauhoittui parin kerran jälkeen ja piti todella hyvin kapulaa aina -irki- käskyyn asti. Lopuksi vielä peruuteltiin eteiseen ja siinä oli vauhtia!! Välillä pyörähteli ympäri kesken peruuttamisen mutta jatkoi sitten peruutteluaan!!! Aika hauska ukko!!!

Rokka teki myös sivulletuloja ja niissä pystyin nyt vähentään apuja. Tarvii vielä kyllä käsiapua, mutta sitä on saanut jo aika paljon pienentää!!! Metallikapulan kanssa puuhasteltiin myös ja tänään tehtiin nostoharjoituksia ja niin että luovuttaa sen mun käteen. Vähän ensin epäröi että voiko ottaa kapulan suuhun mutta sitten alkoi nostamaan sitä todella hyvin. Sellaisen seikan huomasin, jos kapula todella lähellä mua niin nostaminen oli vaikeaa mutta kun laitoin sen vähän kauemmas niin nosti sitä todella reippaasti ja toi mun käteen. Tunnarin kanssa otettiin pitämistä, tänään piti jo hienosti viitisen sekunttia edistystä!!!! Lopuksi peruuttamista naksun kanssa ja sitten pieni leikkihetki!!! Ihanan iloinen treenituokio!!!