Tänään aamulla lähdettiin isolla porukalle lenkkeileen Kuumaan, KIITOKSIA ihanat ystävät oikein mukavasta lenkistä!

Alkuillasta tokoiltiin pitkästä aikaa ja kaikki menikin oikein kivasti. Kasper aloitti "kuppiruudulla" ja bongas hienosti ruudun ja juoksi sinne tapansa mukaan oikein reippaasti. Kaukot tehtiin liikkeenä ja ne aivan super hyvät, perään vähän leikkien ja ne todella iloiset!!! Otti joka kertaa kaks-kolme askelta taaksepäin kun nousi seisoon eli on opetus menny perille!!!Silmänisku Seuraamista otettiin ihan vaan sen takia jos tuo berni vähän rauhoittuisi ja malttaisi keskittyä tunnariin. Seuraaminen todella innokasta ja hyvää, tunnari samoin mahtava. Ainut pikku ongelma et tiputti kapulan mun sivulla maahan, mutta siihen ei nyt enempää keskitytty! Loppuun vielä suora luoksetulo ja se olisitten siinä tältä päivältä!!!

Rasmus aloitti seuraamisella joka innokasta ja todella hyvän oloista. Palkaksi kelpasi tänään fubba ja tässä olen todella tyytyväinen ja iloinen. Tuo lelu palkka toimi kyllä aivan mahtavasti tänään seuraamises, tein yhden pidemmän pätkän ja pari lyhyttä ja kaikki aivan mahtavaa!!!Nauru Ruutu kupille juoksuna pari kertaa ja eikä niissä mitään ongelmaa. Kaukot tehtiin ensin liikkeenä ja sitten leikkien, Sakke häiritsi kaiken aikaa heiluttelemalla käsiä, taputtamalla ja viheltämällä vieressä. Häiriö ei haitannu yhtään Rapaa vaan teki todella hienot kaukot ja pääsin palkkaileen hyvin maahanmenoista jotka ollut vähän hitaita viime aikoina. Luoksetulo eka suorana sitten liikkeenä ja loppuun vielä suorana. Suorat oikein hyvät, liike muuten hyvä mutta seisomaan stoppi saisi olla nopeampi. Tuota stoppia tehtiin sitten erikseen puunkierron avulla ja siinä stopit todella hyviä. Loppuun tunnari joka oikein hyvä, keskittynyt ja tarkkaa työtä!!

Oikein kivat treenit kyllä kokonaisuutena, molemmat pojat innokkaita ja tekivät hommia lähes täydellisesti!!! On toko vaan niin kivaa ja mukavaa!!Nauru Stemppiä kaikille tutuille huomisiin toko sm:n yksilö kisaan, tehkääkän hyviä tuloksia. Mä joudun huomen valitettavasti töihin, muuten olisin suunnannu Tampereelle katselaan mestareiden työskentelyä kehässä!