Tänään sit treenattiin Rapsun kans heti aamutuimaan kun tulin kotiin töistä. Ohjelmassa oli noutokapulan palautus ripeesti sivulle...naksulla tätä sit hiottiin ja näyttää jo paremmalta ku pari viikkoo sit, nostaa heti kapulan kun on saanu namin syötyä ja tulee sivulle odottaan lisää namia. nyt ongelmana huomasin pienen pureskelun, jaa-a johtuiko siit ku huomas mamman ollevan vähän väsynyt työ yön jäljiltä vai sit jostain muusta. Nyt sit vaan pito treeniä vahvistamaan kapulan pitämäistä.

Unien jälkeen lähdimme lenkille kun oli kuiva syyspäivä. Rasputti löysi tietenkin tölkin ojen penkalta... Empä tiedä miks ne on niin kivoja et kantoi sen kotiin asti n. 4km, hyvä tietenkin, saa taas rahaa ku vie sen kauppaan.

.1982857.jpg
Lenkin ohessa vähän treenattiin seuraamisen käännöksiä, ku en muista koska olen sellaisia treenannut varmaan sillon ku R oli pentu... Oikealle 90asteen käännös oli oikein mallikas samoin vasemmalle, mut sit se ihana täyskäännös mis vähän irtoo lopussa. Kokeilin nyt et palkkaan oikeasta kädestä et joutuu hieman kääntyyn mun eteen et saa palkan. Alkoi pysymään todella hyvin mukana loppuun asti et siis täytyy tuota vähän vielä työstää taas joku päivä.

Tasapuolisuuden vuoksi täytyy laittaa kuva myös Kasperista joka vaan hengailli mukana lenkillä ja oli ihana oma itsensä!!
1982839.jpg

Illal oli vuorassa sitten hyppynouto metallilla. Parilla ekalla kerralla melkein varasti, mut sitten jaksoi odottaa kun palkkasin myös odottamisesta. Rasmuksen mielestä metalli on melkein mukavampi ku puukapula, johtuukohan tuosta tölkkien kantamisesta, mitä on harrastanu ihan pienestä pitäen!! :)
Metallilla palautus on paljon vauhdikkaampi kun puulla, täytyy varmaan seuraavaks tehdä niin et ottaa ensin pari metskuhyppyy ja sit puulla niin jos tuo vauhti säilyis palautuksessa.
Sitten oli vuorassa R:n lemppari elikäs ruutu, ensin tyhjä ja stopista palkka. Kääntyy jo paremmin muhun päin ku pysäytän. Täytyy vaihdella avustajan paikkaa (joka siis heittää palkan kun R pysähtyy) ku alkaa tuojottamaan sinne päin et eikö jo lennä nami ja sit tietenkin voisin välillä itekkin heittää palkan vaik namipallon niin ei sit aina tietäis mistä se palkka tulee.
Jatkoimm sit tuota EVL ruutu harjoittelua minkä aloitimme tuossa toissa päivänä. Nyt tehtiin niin päin et ruutu jäi merkin vasemmalle puolelle ja hyppy este oli häiriönä siin merkin takana (ku en jaksanu sitä siirtää). Ensin yksi pelkkä merkin kierto, meinas suoraan lähteä ruutuun, toistolla tämä sitten kunnossa ja sit merkki, stoppi ja ruutuun kupille -> HIENO!!
Kerta kiellon päälle, jossa sit päättikin kiertää hypyn.... mut tämäkin uudella yrittämällä oikein hyvin! Perään yksi merkin kierto vaan ettei ala ennakoimaan stoppia. Viimeisenä vielä VOI ruutu suoraan kupille juosten, eihän tuossa mitään ongelmaa ollut!
Oikein mukava päivä ollut treenien suhteen ja  R:lla näyttää energiaa riittävän, vaikuttaa varmaan ku ilmat viilenee niin jaksaa poika enemmän!!

Tänne sit vielä kuva mun molemmista ihanista ukoista. Takana oleva valkoinen piste on joutsen, jota Kasperin olis ollu ihan pakko päästä ajaan. Bernini ei ole oikein ymmärtäny ettei ole lintukoira.... Rasmusta ei sit voinu vähempää kiinnostaa joutsenet, vaik kyl pitäis olla se lintukoira!
1982849.jpg