Tänään on sitten syksy näyttänyt ikävän puolensa, koko päivän on satanu. Ei ole ulkona viittiny käydä kub koirien kans lyhyillä lenkeillä ja äkkiä sisälle takaisin.
Illal vähän treenattiin sisällä siivouksen lomassa. Rasmus teki kaukot iha liikkeenä, mitkä oli jostain syystä TODELLA HUONOT. Ei noussu ekoilla käskyillä ja sit vähän tuli eteen. No tästä sitten viisastuneena vhän leikittiin kaukojen kans ja alkoi taas toimimaan kaukot ja näyttämään hyviltä. Palkkailin oikeestaan kaikki ekoista nousuista, et sais vahvistettua noit nousuja. Huomen sit kokeilen taas ottaa liikkeenä niin jos näyttäis paremmalta jo!!
-mitä mamma haluaa- osiossa haettiin sivulle tuloja, jois meni kyl vähän aikaa et keksi. Sivulle tuloja täytyy vähän treenailla kun tuppas jäämään vähän vinoon, muuten oikein hyvin.
Ruuan molemmat pojat saivat noin 1/2minuutin paikallaan istumisesta, R meinas lähteä perään kun jätin. Muuten hyvät ja rauhalliset istumiset molemmilta.
Illalla temppuiltiin viel jumppapallon kanssa ( Lentsun sivulta sain idean ) ohessa muutama kuva Rasmuksesta pallon päällä, Kasperia en ole saanu vielä kiipeemään pallon päälle, etupään jo nostaa. No joku kaunis päivä se viel seisoo pallon päällä!!!
2014493.jpg

2014497.jpg