Ihana ensi lumi satoi maahan ja voi sitä riemua kun pojat pääsivät ulos. Pyörivät ja juoksivat lumessa kun hullut.... Rokka oli ensin vähän ihmeissään et mitä ihmettä tää oikein on, mutta pian sekin sit siellä juoksi ja riehui! Rokan mielestä lumeen sukeltaminen on todella hauskaa ja on kyllä aika hupaisan näköinen kun sukeltelee vähän väliä lumeen!!!

Muutama kuva pikku miehestä ensi lumella!

Tänään aamulla käytiin kooikereiden kanssa eläinlääkärissä, Rapalla laitettiin mikrosiru ja sit molemmat saivat matolääkkeet tuota ensi viikon reissua varten. Tietenkin käytiin myös puntarilla ihan uteliaisuuden vuoksi: Rapa painoi 16kg ja Rokka 11kg, et ihan kivan kokoisia molemmat!!!

Lääkäri reissun yhteydessä kävin city kävelyllä Rokan kanssa ja käyttäytyi todella hyvin, ei oikeestaan noteeranu mitään ihmeellisemmin tyytyväisenä käveli vaan mun rinnalla. Harmittavan vähän oli liikkeellä muita koiria mutta nähtiin sentään ihmisiä sitten muuten rollaattorin ja pyörän kanssa.

Illalla tokoilin kaikkien poikien kanssa sisällä, Kape aloitti hauskoilla tempuillaan ja kaukoilla. Kasperi oli oikein vauhti tuulella tänään ja teki kaikki mitä pyydettiin niin todella lennokkaasti ja lähes nauraen!!!! Rasmus teki kaukoja pelkillä käsimerkeillä ja pelkillä suullisilla käskyillä. Käsimerkein kaikki asennon vaihdot todella hyvii, suullisissa seisomasta istumaan meno hieman vaikea muuten oikein hyvät. Naksun kanssa tehtiin tarjoamista ja sain siinä sivussa opetettua tuon koiran pyllistään!!! Merkkiä otettiin eteisen käytävällä ja toimi todella hyvin. Käytävän on sen verran kapea ettei koira päässy edes vinoon merkin taakse, näin siis tehtiin täydellisiä merkkejä!!! Loppuun muutama sivulletulo niin että Rapa tarjoaa sitä itse. Rokka aloitti maahanmenoilla ja menee nyt todella hyvin maahan, täytyy vaan alkaa tuota käsiapua pienentään. Sivulletuloja tehtiin kanssa ja ideana et tulee mahdollisimman lähelle, hyvin tuli kun käytin vähän sohvan reunaa apua. Ihan uutena tehtiin alustaa, johon syttyi melkein heti. Pikku mies syöksyi oikein alustan päälle!!! Loppuksi vielä leikittiin hetki leluilla ja sit ne tokot oli siinä!!

Ennen töihin tuloa oli pakko lähtee ulos taapertaan hankeen, lunta oli tullut yllättävän paljon. Käytiin poikien kanssa vähän kirmaileen kartanon puistossa ja kyllä ne kirmasikin, lumi vaan pöllysi kun nuo kahjot siellä juoksi peräkkäin!!!!