Tänään heti aamusta lähdettiin lenkillä Anskun ja länderi neitojen kanssa elonkiertoon, oli todella mukava lenkkeillä kun yöllä oli ollut vähän pakkasta niin ei ollu loskaa eikä kuraa. Kapekin pääsi tyttöjä kattoon ja oli todella innoissaan uusista "tyttöystävistään", neidot ei tainnu olla ihan yhtä intoa kylläkään Kapesta!!! Kiitoksia seurasta jälleen, kyllä päivä alkoi hyvin kun kävi heti aamusta kunnon lenkillä koirien kanssa!!!

Iltapäivällä suunnattiin jälleen elonkiertoon ja tällä kertaa treffasimme siellä Johannan ja Jackyn. Mun koirista pääsi mukaan Rokka ja Kape. Kape kävi kattoon Jackya sillon viime kesällä kun tuo nalle karhunen oli vielä aivan pieni. Hyvin tulivat pojat toimeen ja juoksivat pitkin peltoja, no Kape kyllä upposi vähän väliä sinne hankeen mutta ei se menoa haitannut. Rokka jäi tällä kertaa vallan kolmanneksi pyöräki kun isommat pojat juoksivat keskenään ja peuhasivat hangessa. Kiitokset myös Johannalle ja Jackylle seurasta!!!! Muutama kuva noista karhuista löytyy Johannan blogista, aika hauskoja kavereita ovat!!!

Ruuan kanssa harjoiteltiin taas paikalla makuuta ja nyt vaikeutettiin Rokan tehtävää hieman. Ennen olen aina laittanut ensin isot pojat maahan ja sitten Rokan mutta nyt järjestys vaihtui eli ekaksi Rokka maahan ja sitten vasta Kape ja Rape ja ettei nyt vaan käy liian helpoksi niin laitoin isot pojat vielä Rokan molemmin puolin. Kaikki makasivat todella hienosti ja itse olin ekaksi hetken näkyvissä ja sitten piilossa varmaan 45 sekunttia eikä mitään ongelmaa ilmenny. Syömään pojat pääsivät sitten ikä järjestyksessä eli ensin Kape, sitten Rapa ja viimeisenä Rokka. Rokka vähän liikahti kun vapautin Rapan mutta satuin juuri katsoon sinne päin niin jäi sitten todella hienosti maahan makaamaan kun huomasi ettei se ollutkaan vielä hänen vuora mennä syömään. Nyt toivottavasti maat sulaa äkkiä niin päästää myös ulos treenaileen paikalla oloa, kun en viitti tonne loskaan koiria laittaa makaamaan!