Taas on monta päivää vierähtäny vaan lenkkeilessä ja ollessa, no mutta tänään illal sentään vähän treenailtiin... Rapa on nyt muutamana päivänä antanu pupuille kyytiä, taitaa harjoitella talven jänismettää varten!!! Molemmat ukot teki ihan perustreeniä eli sivulletuloja, kapulan pitoa, seuraamisen ekoja askeleita  jne...

Kasper aloitti sivulletuloilla, jotka innokkaita ja nopeita, mua ei haittaa jos se on millin vinossa johonki suuntaan kunhan tulee iloisesti ja reippaasti. Tunnari kapulalle harjoiteltiin jälleen tuota kapulan pitoa ja tänään ei kertaakaan sylkeny sitä vaan piti niin esimerkillisesti!!!Hymy  Seuraamises palkkasin ekasta ja toisesta askeleesta kun piti hyvin kontaktia. Kapen seuraaminen on kyllä vaan niin upeeta ja innokasta. Kaukot oli myös hienot, maasta seisomaan nousut vähän hukassa, mutta niit sit treenattiin ja saatiin sujumaan.

Rasmuksen sivulletulot myös todella upeita ja Rapa tekee ne ihan ilman käskyä!! Kapulaa nosteltiin ja pidettiin ja sujui todella hyvin, ei yhtään jyystäny. Kapulan palautukset oli myös todella nopeita ja iloisia. Kaukot MAHTAVAT!!! Rapan kanssa olen ajatellut nyt alkaa työstää seuraamista ja kokeilen siitä saada mahdollisimman upeeta. Suunnitelma toteutetaan iloisilla ja lyhyillä treeneillä, nyt aluksi palkkaan ekaa ja tokoo askelta ja sitten pidennetään matkaa pikku hiljaa. Rasmus myös tuppaa vähän katseleen muualle kun mua kun seuraa ja tätä kokeilen nyt saada korjattua myös. Tänään todella upeita seuraamis pätkiä ja kontakti pysyi todella hyvin. Loppuun vielä naksun kanssa temppu osuus, niin että Rapan piti itse ratkaista mistä tempusta tulee palkka. Ekaksi peruuttaminen ja peruutti vaikka kuinka, toiseksi pyöriminen ja lopuksi vielä istuminen, joka olikin sitten kovin vaikeeta....Ei meinannu millään keksiä et haen istumista!!!