Pari kolme päivää on menny aivan töiden merkeissä ja menee vielä huominenkin, ikävää kun nuo työt haittaa harrastamista..... Tänään kuitenkin vähän touhuiltiin sisällä poikien kanssa kun tulin tösitä. Rasmus pääsi aloittaa ja tehtiin ihan perus treeniä eli kapulan pitoa ja sujui oikein hyvin. Piti todella hyvin kiinni vaikka silittelin ja koskin kapulaankin, vasta käskystä irrotti nätisti. Kaukoja tehtiin leikkien ja ne oikein hyvät, näin siis jatketaan nyt ja kokeillaan saada ne kuntoon. Lyhyt paikallaan istuminen tehtiin niin et menin piiloon mutta palasin sieltä kehumaan aina aika ajoin ja istui oikein tarkkaavaisena ja rauhallisena!!! Loppuun vähän mun kiertämistä ja temppui.

Rokka aloitti ohjatun suunnilla ja tehtiin niit ihan pallon kanssa, menee ihan hirveän lujaa pallolle kun saa luvan, tästä voi tulla viel aika komee liike sit joskus!!! Kapulan pitoa tehtiin ja se on tuntunu kamalan vaikealta aina Rokan kanssa mut nyt hokasin et olen jättäny siinä tekemättä pienen vaiheen, no nyt palattiin ihan alkuun eli mä istun maassa ja Rokka pitää kapulaa mun edessä nätisti. Onnistui todella hyvin ja antaa hienosti silitellä ja koskettaa kapulaankin eikä tiputa sitä. Tehtiin nyt vaan näin ja lopussa ihan tarjosi kapulaa aina vaan lähemmäs mua et jos niitä silityksii tulis sillekeinolla ja tulihan niitä tietenkin!!!! Kaukojen istu-maahan-istu vaihtoja tankattiin, kovasti tarjoaa seisomista kun sitä ollaan tehty paljon mutta saatiin istuminen ja maahanmenokin toimimaan ja oli kyllä aika hienot kaukot!!! Loppuun vähän pujottelua ja leikkimistä pallon kanssa.

Kaikki kolme karvatassua saivat tehdä yhdessä paikallaolon niin et häiritsin niitä eli heittelin leluja koirien ohi ja taakse, heittelin myös nameja ja kävin soittaa ovikelloa jne.... todella hienosti pysyi kaikki kolma maassa, kerran Rokka poimi yhden namin etutassujen edestä mutta muuten ei kukaan hievahtanutkaan vaan olivat oikein tarkkaavaisia ja seurasivat mitä hullua se mamma sseuraavaksi keksii!!!

Seuraavan kerran blogi päivittii varmaan tiistaina tai keskiviikkona Rokan taippari kertomusken merkeissä, toivotaan et taipparit menis oikein hyvin eikä niihin tarvisi sitten enään toista kertaa osallistua!!!