Koirilla on ollut tänään oikein luksus päivä, ovat päässeet nimittäin kolme kertaa uimaan ja sitten vielä tokoileenkin kun aurinko laski. Aamupäivällä suunnattiin Katin ja koiralauman kanssa saareen uittaan karvavarpaita ja vesi oli jo todella lämmintä, tarkeni hyvin kahlailla siellä. Rokka ui todella hyvin eikä haitannu yhtään vaikka oli uusi ranta, haki pallopäätään minkä kerkes eikä ollu mitään väliä kuinka kauas sen heitti, ukko kyllä haki. Ekaa kertaa jäi myös vaan uiskenteleen sinne itsekseen, samanlailla kun Rapa joka saattaa vaan uida tunninkin ilman mitään heittämistä tai vastaavaa. Nauttii ihan selkeästi uimisesta ja vedestä olostaan todella paljon.

Iltapäivällä mentiin Vaulammille jossa koirat taas pääsivät uimaan pienen metsälenkin jälkeen. Illalla vielä käytiin uittaan koirat Vaulammilla, kun ei niiden kanssa oikein voi muutakaan liikuntaa harrastaa kun on hieman lämmin ulkosalla. Testailtiin myös uusia vesileluja illalla ja ne oli kyllä hyvii, oli pakko mennä ostaan omat lelut kun Katin leluja lainasin päivällä saaressa ja ne lensi todella pitkälle. Sai koirat uimaan hyvän matkan kun viskasi lelun niin pitkälle kun jaksoi!!!!

Äsken suunnattiin iltalenkin yhteydessä vähän vielä tokoileen kunnantalon parkkikselle. Rasmus aloitti liikkeestä istumisella vaikka mun itseasiassa piti tehdä idarin kaikki asennot mutta tuo vaan istui niin päätin ottaa sit vaan sen. Hyvä kun  istuu koska se on ollu niin vaikeaa ja ei noita idarin asentoja vielä hetkeen edes tarvita. Ruudun loppuosa otettiin kolme kertaa ja joka kerta lähdin juokseen pakoon kutsun jälkeen. Vikalla kerralla jo melkein varasti kun oli niin innoissaan ruudussa!! Mun ympärikiertämistä peruuttaen tehtiin monta kertaa ja se alkaa kyllä oleen kunnossa, siinä on nyt vauhtia, eikä tarvi enään käsiapua ollenkaan vähän autan vartalolla alussa, mutta muuten kiertää jo ihan yksykseen!!! Ohjatun vasenta puolta tarkasteltiin ja taas ekalla meinasi mennä suoraan kapulalle, nyt siis täytyy tehdä merkki treeniä niin et vie kapulat mutta otanki vaan merkkiä ja palkkaan siitä. Toisella kerralla merkki hyvä ja siitä todella nätti kääntyminen vasempaan ja hyvä nouto. Ohjattu muuten hyvässä mallissa mutta tuota merkkiä täytyy vahvistaa ettei jätä sitä väliin. Loppuun palkkaamattomuus treeniä jälleen eli liikkeestä istuminen, kaukot ja ruutuun palkalle. Istuminen todella hyvin, kaukot innokkaat vaikka vähän tarjoili maahanmenoo värään paikaan mutta se ilme nyt tärkeä ja ruutuun tietenkin paineli täysii!!!

Rokka aloitti seuraamisella ja se vähän tahmeaa, täytyy taas palata niihin parin askeleen pätkiin niin saan ukon paremmin lähteen mukaan kun nyt liikkeelle lähdöt selkeästi tökki. Nouto puukapulalla kaksi kertaa, ekaksi ihan liike joka todella vauhdikas ja hieno, toisella kerralla lähdin pakoon ja sekin ok. Kosketusalustan kanssa tehtiin stoppeja ja ne kyllä teräviä, meni myös alustalle todella innokkaasti. Pari luoksetuloa otettiin niin että lähdin karkuun ja niissä oli vauhtia, tuli varmaan melkein yhtä lujaa kun eilen radalla!!!! Liikkeestä maahanmenoja tehtiin muutama ja ne nyt oikein hyvii, sillon kun tehtiin noit Lentsulla niin miehellä ei ollu oikein hajuakaan asiasta mutta nyt ihan tippui maahan käskystä ja jäi siihen vaikka mä jatkoi matkaa. Tässä tapahtunut hurjaa edistystä vaikka ei olla edes treenattu tai no ollaan tietenkin maahanmenoja otettu mutta ei tolleen liikkeessä. Loppuun palkattomuus treeni eli seuraaminen ja ruutuun palkalle, tällä kertaa Sakke vei ruutuun palkan niin ettei Rokka sitä nähnyt. Seuraaminen vähän tahmeaa edelleen, ruutuun sitten ampui todella lujaa ja voi sitä riemua kun pallopää siellä odotti!!!