Lauantaina matkustettiin Rapan kanssa Eijan, Ranen ja Reiskan kyydillä Riihimäelle joukku silmäpeilaukseen. Rapan simmut oli ihan terveet, niinku kaks vuotta sittenkin!!! Kiitoksia kyydistä ja matkaseurasta, porukalla matkustaminen on niin paljon mukavampaa kun yksin ajelu. Lauantai iltana lähdettiin Saken kanssa laivalle ja koirat vietiin maalle hoitoon. Sunnuntai iltana oli sitten taas paluu arkeen ja kotiin, Kasper ja Rasmus haettiin hoidosta. Rokka oli lähteny Jaanan ja Leevin kanssa Hämeenlinnaan totutteleen city elämään. Tekee Rokalla hyvää olla erossa isoista pojista ja tutustua tähän pelottavaan maailmaan yksin ilman Kapen tai Rapan tukea. Niillä on mennyt kuulemma oikein hyvin ja kaikki nauttineet!!!

Tänään K ja Ra ovat saaneet laatuaikaa mun kanssa, tehtiin pitkä lenkki aamupäivällä, samalla otettiin muutaamt luoksetulot ja harjoiteltiin maahanmenoa kaukana musta. Kasper nyt teki kun jaksoi noita maahanmenoja mutta Rapa oli oikein pätevä!!! Illalla lähdettiin Forssaan kimppatreeneihin, tällä kertaa paikkana vanhan säästö pörssin piha. Rapa aloitti kaukoilla ja palkkailin ekaksi ekoja nousuja, jotka todella terävät!! Kaukoja tehtiin myös peruuttamisen yhteydessä eli niin et eka Rapa peruuttaa musta pois päin ja sit tehdään kaukot siihen perään, näin saadaan oikeanlainen vire kun tuo peruuttaminen on Rapan mielestä ihan sika kivaa!!! Ohjatussa tehtiin oikeaa puolta ja nyt ihan liikkurin kanssa, ekaksi vaan yhdellä kapulalla sitten molemmilla sivukapuloilla ja lopuksi vielä keski- ja oikealla kapulalla.  Kerran meinasi oikaista merkin mutta uusinnalla oikein hyvä. Palkkailin aina merkin välillä ja sit vasta uusinnalla pääsi hakeen kapulan, välillä taas pääsi merkiltä suoraan hakeen kapulan. Tuo merkki on nyt Rapan mielestä ihan sika kiva ja menee sinne todella intona ja reippaasti ja samoin menee kyllä kapulallekkin. Ennen paikallaoloja otettiin vielä mutama ruutu, eka tyhjä ja perään kupilla. Ruudut oikein hyviä!!! Loppuun vielä p.olo maaten ja eipä siinä mitään ongelmaa, Rapa makasi oikein nätisti Ruu ja Roisto tollojen välissä!!!!

Huomenna lähdetäänkin heti  Saken töiden jälkeen hakeen Rokka kotiin, katsotaan onko pikku mies kuinka innoissaan kun näkee Kapen ja Rapen!!!!