Aloitetaan jälleen Kasperin kuulumisilla eli syö nyt aikas kivasti et vatsa varmaan paranemaan päin tai kyllä tuppaa vähän jättään ruokaansa mutta Kape ei ole ikinä ollut mikään kasvisten ystävä niin luulen et ruuan jättäminen johtuu tästä. Tänään otin Kapen metsään mukaan ku ajattelin et tykkää mutta oli jotenkin todella vaisu en sitten tiedä et väsyttääkö ne antibiotit vaan niin paljon et sen takia ollu kovin vaisu... No kuuri loppuu huomen niin sitten selviää et johtuuko väsymys lääkkeistä vai jostain muusta. Kotona Kasper on kuitenkin pirteä ja aikalailla oma itsensä, tulee iloisesti tervehtiin ja heiluttaa häntäänsä iloisesti ja tulee norkoon ruokaa sekä silityksyä aikas usein. Eipä tässä voi edelleenkään ku odotella et lääkekuuri loppuu ja katsotaan sitten alkaako ukkeli piristyyn ja toivoa et parantuu entiselleen.

Kolmelta mentiin pikku poikien kanssa Elonkierron parkkikselle tokoileen ja saatiin seuraksi Anu&bortsu tytöt, Sirkka&Ruu ja Kati&koiruudet, olipa ihana treenata pitkästä aikaa oikein porukalla!!! Mun koirista Rasmus aloitti ja tehtiin ensin pari ruutua ruokakipolla ihan normaalisti ja sitten Anu neuvoi meille kivan leikin ruudun ja merkin välillä. Siis mä olin ruudun ja merkin puolivälissä ja lähetin koira ruutuun kipolle syömään sieltä sitten suoraan merkille ja taas ruutuun syömään, siis tälläistä edestakaisin juoksua mutta samalla tulee treenattua monta aisaa. Rapa oli selkeästi ihan ihmeissään aluksi mutta teki mitä käskettiin, tätä täytyy tehdä nyt lisää niin saadaan Rapa tajuamaan jutun idea ja juoksemaan vaan hullunu paikasta toiseen!!! Liikkeestä istuminen oli todella hieno, eikä se sitten tehty ku kerran. Kaukoi tehtiin ihan liikkeenä ja ne kanssa hienot eikä nyt lähtenyt edes pakittaan niin paljoa kun viimeksi. Välillä pikkasen piti tuijotella mitä muut teki ja sitten vähän unohtui mitä mä käskin tehdä mutta tälläisii Rapan kanssa tarvisi tehdä paljon koska kisoissa saattaa sitä häiriöö olla paljonkin ympärillä.

Rokan kanssa aloitettiin kanssa ruudullu ja nyt ensimmäinen tyhjä ja se oli hieno, sitten pallo snnne pari kertaa ja menee kyllä todella lujaa. Rokan kanssa täytyy alkaa kans harjoitteleen tuota ruutu leikkiä kun kerran tykkää juosta hulluna niin tykkää tuosta varmasti ja sitten samalla tulee treenattua sitä merkkiä siinä ennen ruutua. Kerran vein Rokan merkille ja lähetin siit ruutuun ja meni todella hienosti. Liikkeestä istuminen tehtiin muutamaan kertaan ja ne ihan super hienot, ei tarvi mitään ylimääräistä apua!!!! Seuraamista tehtiin ja nyt niin et ympärillä häiriöö ja perusasennoista palkka, aika kivasti pystyi keskittyyn vaikka ympärillä tosiaan tapahtui, mutta tuokin on vaan sellainen asia mitä pitää treenata et kestää sitä häiriöö. Kaukot kanssa ihan liikkeenä ja ne aikas kivat, vähän otti häiriöö muista mutta muuten hyvii asennonvaihtoi. Loppuun tunnari kasalla pari kertaa ja heinosti teki hommii ja toi oman. Tunnaria nyt vaan otettava paljon et saa siihen varmuutta ja sen säheltämisen pois, hienosti kyllä pystyy rauhoittuun kapuloilla vaikka meneekin sinne kun päätön kana!!!!

Paikallaolot unohdettiin ottaa tänään porukalla mutta mun pojat sai tehdä ne sitten sisällä ennen ruokaa ja hienosti makasivat!!! Seuraavalla kerralla pitää muistaa ottaa paikallaolot et tulee sitäkin treenattua!!! Kiitoksia kaikille seurasta ja erityis Kiitos Anulle neuvoista!!!