Tänään aloitettiin Rokan kanssa Dog Tiimin agility kurssi Forssas palveluskoirien kentällä. Anu oli suunnitellut meille jokseenkin haastavan radan 8 hypystä ja putksta, radalle mahtui vaikka mitä käännöksii ja paljon muutakin mutta en tiedä niiden hienoja termejä!!! Ehdin Anulle kertoa Rokan hyppyongelmasta (tai siis takapää ongelmasta, ku ei käytä sitä oikein)ja sehän tuli oikein hyvin esiin heti ekalla esteellä eli hyppäsi ihan väärästä kohtaa ja toi sitten riman mukanaan alas. Saatiin paljon hyviä neuvoja millä saadaan vahvistettua Rokan takapäätä ja treenejä missä se joutuu sitä erityisesti käyttämään ja näin siis saadaan pakarat toivottavasti huippu kuntoon ja sitä kautta Rokka hyppäämään oikein.

Itse rata meni aikas kivasti ja Rokka oli ihan vauhdissa jälleen, sain paljon hyvii neuvoja miten ohjata Rokkaa paremmin eri kohdissa ja sitten sain myös kehuja mun ohjauksesta vaikka ei se mun mielestä mitään ihan loistavaa ole. No tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin ja kehittyä ohjaamaan Rokkaa paremmin. Toivottavasti saadaan ukko viel hyppäämään oikein niin sitten kaik on kunnossa ja eikun kisaamaan (siihen kyl menee viel hetki, kun kaikki esteetkään ei ole ihan viel hallussa)!!!!

Treenien jälkeen ajeltiin maalla ja heti käytiin Rapan ja Rokan kanssa ravilenkillä kun sillä saadaan vahvistettua myös sitä takapään käyttöä. Taisi vaan olla mun kunto huonoin sakissa, pojat olisivat juosseet viel paljon pidemmälle, no nää ravi lenkit otetaan nyt ohjelmaan muutaman kerran viikossa niin eiköhän se munkin kunto sit kasva!!!

Rasmus pääsi vähän tokoileen, ruutu tehtiin kertaalleen kipolla ja meni erittäin hyvin. Kaukot otettiin liikkeenä ja sitten leikkien, molemmilla tavoilla oikein hyvät kaukot tänään. Tunnari tehtiin moneen kertaan, ekalla toi hienosti oman mutta sitten kahdella seuraavalla oman viereisen kapulan, kapulat oli aikas lähellä toisiaan mutta silti pitää haistella tarkkaan ja tuoda se oikea. Lopulta löydettiin se oma sieltä ja siitä sitten super palkka!!! Loppuun vielä loikittiin muutama kerta esteen yli Leevin toivomuksesta ja tulipa samalla vahvistettua hyppy käskyä!!!