Alku viikko on mennyt jälleen todella nopeasti ja eilen jouduin jo palaamaan töihinkin, miksei sitä lomaa olisi voinut olla vielä vähän lisää!!! Maanantaina todellakin tultiin Rapan kanssa kotiin Venäjän reissulta ja ei oikein sit saatu mitään aikaiseksi. Tiistaina käytiin pitkä metsälenkki ja kyllä pojat juoksivat!!! Kaikki kolme menivät peräkkäin niin että pusikot vaan heiluivat oli se kyllä kivaa ja tiesi että kaikki nauttivat!!! Tiistai iltana käytiin treenaileen Marjan ja Katin kanssa tokoa.

Rasmus otti 2x ruudun kupilla ja molemmat hyvät. Luoksetulo eka liikkeenä ja sit suoria, liikkeenä tuli kaikki pätkät kivasti ravaten ja se riittää mulle. Stopit oikein hienoja. Suorissa lähdin sit pakoon niin johan tultiin lujaa!!! Metallinouto otettiin ihan muuten vaan ja eipä siinä ihmeitä. Kaukot olivatkin sitten oiken ongelma, Marja seisoi liikkurina ja heilutti käsiä ja Kati teki Rompun kanssa vieressä myös kaukoja niin eihän tuo pikku mies voinu liikkua maasta mihinkään. Jouduin tulemaan 5m päähän siit niin sit pystyi liikkuun. Kun teki niin teki todella hienosti, mutta nyt nyt tiedetään että tuollaisia harjoituksia täytyy tehdä paljon paljon paljon enemmän ja useammin!. Loppuun vielä p.olo maaten ja se oikein hyvin!!!

Rokka oli myös mukana ja pääsi vähän harjoitteleen näyttelyremmis juoksemista ja seisomista, sujui molemmat todella hyvin pienen alku jännityksen jälkeen. Yksi luoksetulo tehtiin myös lelun kanssa ja voi sitä vauhtia!!! Rokka sai sit juoksennella siinä vapaana ja leikkiä pallolla ja tietenkin vähän häiriköidä muita!!! oikea häiriökoira!!! Treenien jälkeen käveltiin vielä pieni lenkki ja sit kotiin syömään ja nukkuun.

Eilinen päivä todellakin vierähti töissä ja koiruudet olivat ekaa kertaa keskenään täällä monta tuntia. Päivä oli mennyt todella hyvin, lattialla oli vaan yhdet pissat!! Alkaa olla tuo riiviö jo lähes kokonaan sisäsiisti! Illalla käytiin vähän käveleen sänkipellol ja pojat saivat juosta vapaana. Harjoiteltiin koko sakin kanssa luoksetuloja ihan sen takia että Rokka oppisi sen siinä sivussa kun kuitenkin Rapa ja Kape tulee todella hyvin luokse kun huutaa. Hyvinhän ne kaikki sieltä pinkoo luokse kun kutsuu!

Tänään aamulla suunnattiin laittaan hevosia ulos ja poikettiin samalla Vaulammilla Leeviä katsoon. Kylä reissun jälkeen suunnattiin Elonkiertoon lenkille, olikin todella hyvä hetki mennä sinne kun siellä oli koululaisia monta bussillista niin päästiin Rokan kanssa kulkemaan ihmisten seassa. Aluksi oli vähän stä mieltä et kaikki pitää tutukia, mutta kun huomasi ettei sinne pääse niin tyytyi käveleen isojen poikien perässä vaan!! Lenkillä katselin noiden kooikereiden touhuja ja selvästi huomasi kuinka Rokka ajaa lintuja ylös, et kyllä siit lintukoira voi vaikka tulla kun päästään vaan vähän harjoitteleen. Luoksetuloja tehtiin jälleen monia ja kaikki tulivat nopeasti käskyn jälkeen luo, tekee kyllä hyvää isoille pojillekkin ottaa noita luoksetuloja usein niin saa sitä vahvistettua kun palkkailen nyt kuitenkin kaikki tuon pennun takia!!

Illalla suunnataankin jälleen Turkuun tokoileen ja Rokka pääsee kaupunki lenkille!!!