Eilen käytiin illalla treenaan aivan uudella parkkiksella tuossa Mtt:n pihamaalla ja olikin todella hyvä parkkis, vois jopa harkita jos kysyis ihan luvan siinä treenaamiseen. No tuota luvan kysymistä täytyypi harkita!!! Mut sit niihin treeneihin, Rapa aloitti tyhjällä ruudulla. Meni sinne keskelle hienosti, mutta teki matkalla pienen kaaren oikealle, muuten ruutu ok. Toinen ruutu tehtiin vielä kupin kanssa ja se nyt todella vauhdikas ja meni ihan suoraan sinne!! Metallinouto otettiin 3x, ekalla kerralla otti kapulan todella huonosti suuhun ja  tiputti sen matkalla kaks kertaa. Toinen ja kolmas kerta oli sitten todella loistavat noudot!!! Suoria luoksetuloja tehtiin muutamia, ekan tuli ravaten mutta loput laukalla kun lähdin pakoon.  Lopuksi vielä tunnari joka aivan täydellinen!!!

Rokka treenasi sivulletuloja, nyt tulee jo reippaasti sivulle mutta maltti puuttuu vielä et jaksaisi hetken odottaa siinä No aikanaan se malttikin sit tulee, toivottavasti ainakin!!! Ruutua tehtiin ihan ekaa kertaa ja se meni todella hyvin. Tehtiin kaksi kertaa niin että vietiin lelu yhdessä ruudun taakse ja sit palattiin taakse päin ja kun Rokka katsoi tarkasti ruutuun niin lähetin sen sinne!!! Molemmat kerrat painoi sinne ihan täysiä ja palasi lelu suussa mun luokse! Noutoa tehtiin myös ekaa kertaa ulkona ja tein samallalailla kun sisällä pari päivää sitten eli heitin kapulan ja sit pentu vaan noutaan sitä. Todella hienosti lähti kapulalla, otti heti suuhun ja palasi reippaasti mun luo!!! Toisella kerralla lähdin vielä karkuun niin johan tuli pentuun vauhtia!!! Lopuksi vielä muutama luoksetulo ja se oli sit siinä!!!

Tänään käytiin poikien kanssa metsäs lenkillä monen päivän tauon jälkeen, oli vähän ukoissa vauhtia!!! Lenkin jälkeen Rapa teki muutaman hyppynoudon maalla, jotka aivan super hienoi. Tehtiin yks tavallinen ja sit vinot molemmille puolille ja kaikki täydellisiä!!!