Meillä on tosiaan nyt vaan tokoiltu sisällä kolme iltaa, kun aina on ulkona pimeää ja sataa vettä niin ei sinne huvita lähteä. Eiköhän se nyt ole kuitenkin pää juttu et ollaan tehty jotain järkevääkin. Kasper on tehnyt temppujaan, sivulletuloja, kaukoja ja kaikkee kivaa ja mukavaa. On kyllä niin polleeta poikaa kun saa tehdä aina ekana ja nauttii siitä kyllä täysin rinnoin. On vaan isosta ukosta tullu niin ahne et meinaa sormenpäätkin lähtee irki kun kokeilee sille namia antaa tai sit luulee et kooikerit tulee ja vie namit jos niitä ei äkkiä nappaa!!!

Rasmus on tehnyt noutoo Hollannista tuomallani kapulalla, on tehty vähän erilaisii versioita jotka kaikki on sujuneet todella hyvin. Kaukoissa vähän hinkattiin maahanmenoja ja nyt nekin taas parempia, niitä täytyy tehdä paljon lisää. Peruuttamista ja takapään käyttää on vahvistettu, nyt onnistuu jo hyvin peruuttaen kaikki käännökset seuraavissa kisoissa tehdäänki koko seuraamiskaavio peruuttaen!!! Temppuja ollaan tehty naksun kanssa ja ilman naksua, kyllä tuo naksu on hassu juttu kun koirat sen näkee niin tulevat ihan hulluiksi ja alkavat tarjoon kaikkea mahdollista. Merkkiä tehtiin myös naksun kanssa ja oli aika hyviä merkkejä, nyt vaan taas ulos tekeen myös sitä.

Rokka on harjoitellu ahkerasti sivulletuloja, siinä ongelmana on ollut sivulla istuminen, no nyt sujuu jo paljon paremmin ja voi jo istua siin vierellä kun syö namia. Maahanmenot ovat nyt todella hienoja, niissä pitää alkaa vähentää kasiapua. Noutoa ollaan tehty muutama kerta puukapulalla. Mä vaan rohkeasti heitin kapulan heti ja täysiähän tuo sen noutaa ja tuo hienosti mulle. Yhtään ei ole kapulaa pureskelle tai muutenkaan leikkinyt sen kanssa. Tänään otettiin myös muutama pito harjoitus ja sujui aika kivasti! Ollaan myös treenattu odottamista eri asennoissa, istuen sujuu jo todella hyvin muuten vaatii vielä paljon lisää treeniä. Tietenkin Roksu on päässy kanssa naksutteleen niin alustaa kun muita temppujakin. Joka treeni kerran jälkeen ollaan leikitty leluilla hetki ja se on kyllä niin mieleistä puuhaa pienelle miehelle, tuo joka kerta lelun mulle ja on oppinut nyt ihan vahingossa myös irrottaan heti käskystä eli voi sitä vahingossakin koiralle opettaa hyödyllisiä asioita!!!

Isot pojat ottivat tänään p.makuun kun Roksu treenasi. Alku meni hyvin mutta kun alettiin leikkiin Rokan kanssa niin piti käydä laittaan molemmat kerran uudestaan makaamaan, no mutta todella hyvä suoritus silti!!!

Niitä kuvii sieltä Hollannin reissulta yritän laittaa koneelle kun vaan kerkeen, nyt ollu jotenkin kauheesti kaikkee hässäkkää et hyvä kun on ehtiny käydä kotona nukkumassa. Huomenna tiedossa ihana vapaa päivä ja suunnataan kyllä koirien kanssa pitkälle metsälenkille vaikka taivaasta tippuisi pieniä vihreitä miehiä maahan!!! Huomenna alkaa myös Rapan tokokurssi dogtiimillä, ihanaa päästä treenaan kunnolla ja jonkun valvovan silmän alle!!!!