Tänään käytiin puolilta päivin treenaan Marjan, Tuijan ja Tanjan  kanssa talsoilan kentällä. Otettiin vähän palkkaamattomuus treenejä. Tehtiin kisamaisesti kolme liikettä putkeen ja sitten vasta palkka. Aloitin Rasmuksen kanssa seuraamisella, mikä muuten hyvää mut vähän uneksi hitaassa kävelyssä ja jäi ihmettelemään muita. Sitten metallinouto, joka ok ja viimeiseksi liikkeestä istuminen ja sit kunnon nami palkka ja leikki hetki pallon kanssa!!! Liikkeiden välis tietenkin palkkasin ilman nameja ja kehuin.
Ihan kokeeksi otin yhden luoksetulon stopeilla, näytti ihan kivalta vauhtia olisi ehkä saanut olla hieman lisää. Perään tietenkin muutama suora ettei alkais ennakoimaan stoppeja. Stoppeja hiottiin sit erikseen puunkierrolla.
Ruutuun menoa vahvistettiin muutamalla suoraan kupille juoksulla. Viimeisellä kerralla palkkasin myös kun lähti tulemaan takaisin, pysäytin keskelle ruutua ja siit palkka.
Otin kaikki idarin asennot suorapalkalla et tulis treenattua joskus vähän jotain muutakin ku tuota istumista. Piti vähän muistutella mitä -maahan- ja -seiso- tarkoittaa, muistutuksen jälkeen oikein hyvin
Viiemeisenä paikallamakuu x2. Ensin  pidempi ja sit ihan puolen minuutin makuu, molemmat hyviä ja rauhallisia.

Kasper pääsi treenaan mutaman jutun ihan huvin vuoksi. Ensin seuraamista mistä perusasennot vähän vinoja, muuten hyvää ja tiivistä. Metallinouto muuten ok mut jää palautuksessa vähän kauaksi musta. Nyt voi jo kuitenki istua metalli suussa kun se oli ongelmana tuossa taannoin. Viimeiseksi liikkeestä istuminen ja sitten Forssan tänään avattuun mustiin&mirriin pulla kahville koko porukan kanssa!!!

Illalla taas tuttuun tapaan iltanaksuttelut!!! Huomen sit vietetäänkin hiljaiseloa kun mamma töissä koko päivän,mut sunnuntaina edessä mejä urakka!!! Kiitoksia vaan kaikille jotka menette huomen vetään jälkiä meille!!!