Lauantai kului mun osalta aika pitkälti nukkuessa kun lopetin aamulla valvomisen. Iltapäivällä lähdettiin raksalle ihmetteleen ja saatiinhan sinne mukavia vieraitakin. Tuksu ja Reiska tulivat omistajineen käymään ja tutustumaan Uunon ja ehkä vähän myös katseleen meidän rakennusprojektia. Reiska tykkäsi kovasti Uunosta ja paimenilla näytti olevan oikein kivaa keskenään, Tuksukin pääsi tutustuun pieneen herraan ja heille löytyi aika äkkiä yhteinen sävel kun leikkivät, taitaa siis Uunolla olla tyttöystävä vähän vaan ehkä väärää rotua!!!!

Iltasella käväistiin Vaulammilla ja Leevi sai Uunon hetkeksi hoitoon kun mä kävin ravilenkille isojen poikien kanssa, kyllä oli kurainen keli mä olin nimittäin aivan kurassa kun päästiin takaisin ja niin oli koiratkin.... No kaipa tuo kuravelli tuosta joakun häviää.

Sunnuntaina vuorossa olikin raksailua ja pojat tietenkin mukana. Uuno osaa ottaa aika rennosti, ympäriltä kuului vaikka mitä ääniä (porausta, naputusta jne....) niin pikku herra vaan nukkuu eikä silmiään edes räpäytä. Ei ole herra ainakaan herkkä äänille, hyvää totutusta!!!

Näin ne sähköt asennetaan Leevin ja Uunon avustuksella!!!!

Tänään maanantaina käväistiin hety aamusta Anskun ja koirien kanssa liukastelemassa Elonkierrossa..... Ihan peili jäätä pitkän matkaa ja pakko oli vaan sinne mennä, no onneksi selvittiin hengissä koiratkin osasivat onneksi vähän varoa liukasta keliä. Kiitoksia seurasta, pian taas uudestaan!! ?

Iltapäivällä kävin vähän hoitaan asioita Forssassa ja samalla tehtiin city-lenkki Uunon kanssa. Ompa tylsää tuon ukkelin kanssa kävely kun ei reagoi mihinkään....Käytiin torikeskuksessa katseleen liukuovii, liikennevaloi, "vilkkaita" katuja jne....tuo ukkeli vaan tyytyväisenä kävelee mun vierelle ja tuojottelee mua!!! Ihanaa liikkua pennun kanssa kun ei tarvi miettii miten se reagoi mihinkin. Käytiin vähän kattoon myös tuttui paris liikkees ja saatiimpa isoille pojille yks "työ"keikkakin, mutta siitä sit myöhemmin lisää!!!!

Illalla kun tulin ratsastamasta lähdin vielä juokseen kooikeripoikien kanssa raksalle ja kyllä tuo juokseminen on niin ihanaa kun alkaa jaksaan juosta aikas pitkää matkaa jo!!! Lauantaina otin tavoitteeksi et saan pojat juoksemaan eteeni koska siinä liikkuvat paljon pidemmällä askeleella kun sivullani ja tänään juoksivat koko matkan edessäni vaikka Rokalle tää on jostain syystä vaikeaa.... Nyt voi lenkeille hiettää nuo vetokamat päälle ja koirat siihen eteen, vaikka ei ne vedä mutta eipä tarvi pitää naruja kädessä. Kotimatkalla käytiin vielä porsasteleen siis juokseen portaissa MTT pihassa, tämäm treeni erityisesti Rokalle tärkeää et saa sinne takaosaan voimaa mutta Rapakin sai tehdä saman treenin ja tietenkin Uuno perässä mitä isot pojat edellä. Uuno siis vapaana siinä hengailemassa niin päätti kiivetä kanssa portaita ylös ja alas mun ja kooikereiden mukana!!!!