Tänään on jo paljon parempi mieli vaik edelleen harmittaa se paikallaolo, mikään muu liike ei olisi niin harmittanu. Haluan et koirani pysyy juur siinä missä tahdon ja niin kauan kun tahdon. No tohon tulee kyllä muutos, kun mennään sinne Lentsulle perjantaina ja saan taas kasan aivan loistavia vinkkejä ja neuvoja.

Tänään ei muutakun naksuteltu hetki illal, olin koko päivän taas töissä. Työt haittaa harrastamista....
Aivan upea juttu tapahtui kun naksuteltiin Rasmus lähti tarjoamaan aivan uutta juttua osiossa -arvaa mitä mamma haluaa-, siis pyörähdystä!!! IHANAA!!!! No sitä sit vahvisteltiin monta kertaa ja tarjosi sitä aina vaan uudelleen, kerrassaan hienoa. Otettiin myös sivulletuloja niin et Rasmuksen piti itse keksiä mitä halusin ja nekin näyttivät todella upeilta ja olivat nopeita. Oli kyllä todella hienot ilta naksuttelut!!=)

Kiitoksia Marja ja Lentsu jotka luattu mulle uskoa että koirani oikeasti osaa jotain ja koko harrastus ei voi kaatua yhteen paikallaoloon. KIITOS KIITOS KIITOS!!!
1976749.jpg

Huomenna menemme treenaan Forssaan suureen cityyn Tanja ja Suvin kanssa. Treenaamme vauhtia niin luoksetuloon, ruutuun kuin noutouhinkin jotta saadaan niistä vauhdin puolesta näyttävät liikkeet!! Huomenna on myös edessä lenkki amerikan akita Eetun kanssa, katsotaan mitä pojat sanovat toisistaan ja kuinka kauan me jaksetaan Miinan kanssa kävellä!