Niin se lomaviikko taas meni vaan ja nyt on jo töihin palattu pirteänä tai ainaki jotain sinne päin.... Viikonloppuna meni vierähti siinä ihan ohi mennen, jotain pienii juttui ollaan koirien kanssa puuhattu mutta ne on kyllä aika olemattomii eli myös koirilla on ollut lomaa!!! Ne on kyllä sen ansainneet!!! smiley

Lenkkeilty ollaan ahkerasti joka päivä ja jos ei olla käyty käveleen niin sit on pyöräilty Uunon ja Rokan kanssa et nuorilla herroilla pysyy kunto hyvässä mallissa!!  Lenkeillä on meidän lisäksi ollut lähes joka päivä mukana Tiia ja Onni, niin mukavaa kun saa seuraa eikä tarvi yksin taapertaa!! Lenkki sujuu hyvässä seurassa  vaikka kaato sateessakin, kyllä koiraihmiset on vaan hulluja!!! cheeky

Sunnuntaina poikettiin kauppareissulla vähän tokoileen MTT:n parkkiin Uunon kanssa ja teemana oli seuraamisen käännökset ja ne aika kivassa kunnossa. Oikealle käännöstä pitää vahvistaa kun siinä tuppaa vähän irtoamaan varsinkin juoksussa mutta muuten hyvässä mallissa. Seuraaminen muutenkin oikein kivaa ja tuntui ainakin hyvältä, tarvii joku päivä vähän videoida sitä et näkee itse paremmin minkänäköistä se on.
Luoksetulon stoppeja kiertämisen avulla ja seisominen hyvä, maahanmenoa vahvistin ihan läheltä kun se haluan nopeammaksi, suoran luoksetulon tulee hyvää ja tasaista vauhtia loppuun asti. Loppuun tunnari niin et kapuloiden seassa leluja ja noutokapuloita, ekalla kerralla vähän leikki yhdellä patukalla mutta jätti sen kun käskin uudestaan töihin ja oma sieltä löytyi hienosti. Tehtiin viel toinen ja sit nätisti oma heti suuhun kun löytyi!!!

Eilen maanantaina tehtiin ruutua kotipihalla ja siinä sitä keskikohtaa joka vähän hukassa kun vauhti kasvaa mutta kyllä se sieltä alkoi löytymään!! Ruutua on nyt tehty vallan merkin kautta ku sinne EVL:n seuraavaksi mennään ja eipä tuo merkki tuota mitään ongelmia, Uuno tekee muuten todella suoran merkin!!

Tänään sit oikein innostuin tokoileen kunnolla kotipihalla ja Uunon kanssa aloitettiin metallihypyllä, joka muuten todella hieno mut kun ottaa kapulan suuhun niin kahdella ekalla askeleelle se vähän kolisee eli sitä pito treeniö lisää et saadaan ote tiukemmaksi. Ohjatun molempia puoli treenattiin erikseen niin et autoin kunnon kaarelle Uunon, loppuun viel yksi ohjattu niin et kaikki kapulat paikoillaan ja hyvin Uuno kaarsi vasemmalle kapulalla. Merkkiä palkkailin paljon koska tuppaa jäämään vähän kapuloihin kiinni ja sit unohtuu se merkki siitä välistä!!
Zalama kävelyssä kaikki jäävät kertaalleen ja ne ihan nappiin, pysyminen myös hienoa ja samoin liikkeelle lähdöt eli se liike alkaa olla kunnossa!! Loppuun viel paikalla istuminen jossa nyt kovin mietin et millä käskyllä jätän Uunon.... Eli sitä pitää nyt miettiä, muuten istuminen ok!

Rokan kanssa treenattiin kanssa ohjattua ja merkkiä, nyt todella hienot merkit joka kerta ja myös ohjatun vasen oikein upea!! Zalamassa kaikki muu ok paitsi seisominen valui aina istumaan, no sitä vahvistettiin niin johan muistui mieleen. Pysyminen jäävissä ja mukaan lähtö ok. Hyppynouto pari kertaa metallilla ja ROkkaa selvästi vähän yökötti ottaa kapulaa märästä nurmikosta mutta hyvin sitli otti ja toi mulle. Ihan nätit perus hyppynoudot!!!'Loppuun viel paikalla makuu Uunon kanssa ja sillä välin Obe pääsi tekeen hyppyä ja pari luoksetuloa eli kunnon häiriö paikallaoloon. Hyvin pysyi Uunon pää maassa, Rokkaa muutaman kerran korjasin ku alkoi metsästään hyttysiä.... Rokka on sellainen ötökkä tohtori!!! wink

Käytiinhän me tänään Uunon kanssa Somerolla paimentamassa ja etsimässä niitä kateissa olevia korvia... siis Uunon korvat vähän olleet hukassa, no tänään kuitenki aikas kivasti kuulolla ku mä vaan muista olla selkeä ja vaatia asiat juuri silloin ku haluan. Tehtiin aitauksessa vähän suunta treeniä ja alkaa ne suunnat pikku hiljaa selkiintyyn ei tarvii Uuno enään niin paljon mun apua. Treeniä kuitenki viel tarvitaan paljon lisää et niihin saadaan varmuutta, mutta mehän treenataan!!!
Isolla laitumella otettiin kaaria ja nyt menin vahtimaan vähän sitä nostoa ja kuljetusta sinne lähemmäs. Meni tänään aikas nätisti maahan ja nostot ok. Muutamalla kerralla vähän meinasi kaaressa lintsata mutta tästä kun herralle huomautettiin niin paransi kaarta jälleen sellaiseksi kun sen osaa, tarkkana vaan saa olla ku jotain asiaa korjaa niin alkaa toisessa lintsaamaan.... On paimennus vaan niin kivaa vaikka mä olen myös sitä mieltä et se on näistä koiraurheilu lajeista ehdottomasti vaikein kun pitää osata kiinnittää huomio niin moneen asiaan yht aikaa...


Kuva viime viikon kisoista!! (Kiitos Johanna Korpijaakko)