Tosiaan Rapalla oli su ja ma vatsa hieman kipeä tai siis oikeestaan tukossa, no nyt tilanne onneksi helpottanut ja vaivat kadonneet. Jostain kumman syystä Rapalla meni suoli tukkoon luista, vaikka meillähän koirat syö ihan säännöllisesti luuta. Täytyy muistaa ens kerralla katsoa ettei syö ihan hirveän paljoa niin ei se luumassa sit jämähdä sinne suolistoon ja tuki koko juttua. Nyt Rapa on jo täysissä sielun ja ruumiin voimissa ja sai kaameita hepuleita kun käytiin metsäsä käveleen jokunen tunti sitten. Rokalla olikin muutama päivä tylsää kun ei iso veli leiki, mut nyt sit kyllä leikitään ja mennään perä kanaa kun aropuput!!!

Maanantaina oli Rokan koulu päivä ja tällä kertaa saivat mennä Saken kanssa kaksin opiskeleen kun mä jouduin palamaan töihin sairasloman jälkeen. Koulu oli menny hyvin ainakin Saken mielestä, olivat istuneet, maanneet, murisseet, tulleen luokse ja tietenkin lopuksi leikkineet. Oli kyllä ihan hyvä et Sakke meni Rokan kanssa välillä niin tulee niidenkin touhuttua kaksistaan jotain ja silleen et mä en pääse kaiken aikaa neuvoon vierestä!!!! Jaa miten niin muka mun olis vaikee olla hiljaa jos katselen vaan vierestä.....

Eilen tiistaina pojat pääsivät aamusta pitkälle metsälenkille ennenkuin lähdin taas töihin.... Tulee ainakin työt tutuksi ku ekalla viikolla olen melkein joka päivä siellä uurastamassa, no on kyllä ollu todella kivaa töissä ja tuo kunnon loma tuossa välissä teki varmaan vaan hyvää, sai pään nollattua kunnolla ja nyt jaksaa sitten porskuttaan eteenpäin koko pimeän syksyn.

Tänään kun heräilin yövuoron jälkeen niin lähdettiin ihan remmin lenkille tuohon pururadan maastoihin pitkästä aikaa, näitä täytyisi harrastaa enemmän varsinkin Rokan takia. No mutta sinne metsään on niin paljon kivempi mennä kun ukot saavat juosta vapaana ja mä ihailla syksyä ihan rauhassa. No jos nyt kokeilin tsempata ja käydä ainakin Rokan kanssa pari kertaa viikos kunnon remmilenkillä. Katsotaan kui käy!!! Lenkin jälkeen mentiin Rapan kanssa treenaan koulun kentälle ja voi että kun oli Rapsutti täynnä virtaa ja energiaa kun pääsi mamman kanssa ihan kaksin tekeen jotain!!! Aloitettiin puunkierrolla ja siinä samassa otettiin luoksetulon stopit. Puunkierrossa oli vauhtia paljon enemmän kun ennen ja kasvatin matkan varmaan lähes 30m!! Stopit niin seisominen kun maahanmenokin todella hyvät!!! Seuraamista tehtiin lelun kanssa kolme eripituista pätkää ja kaikki mun mielestä oikein kivoja. Luoksetulon valmistelua aloin työstämään suorien luoksetulojen avulla ja eipä niissä mitään ihmeellistä, tuli todella kovaa ja innokkaasti joka kerta. Ruutu tehtiin kaksi kertaa kupille juoksuna, ekalla kerralla teki pienen kaaren oikealle mutta meni kuitenkin hyvin kupille. Toisella kerralla kivet vaan lenteli kun Rapa lähti, tais olla vähän kiire kupille syömään!!! Lopuksi vielä vähän työstin liikkeestä istumista ja kokeilin nyt et kävelen mahdollisimman hiljaa ja se mun mielestä toimi aika kivasti. Täytyy huomen vähän näyttää sitä muille kun mennää kimpassa treenaan ja kysellä muiden mielipiteitä tuleeko siit sanomista jos kävelen niin hiljaa.

Illalla ajattelin vielä vähän naksutella kaikkien poitsujen kanssa ja sit voisi Rokan kanssa vähän muistella mitä kaikkee temppuja ollaan sen kanssa tehty ja jatkaa niitä.