Eilen maanantaina päivä meni siivotessa ja kaikenmoisii asioita hoidellessa. Iltapäivällä meille saapui muutama hoitolapsukainen siis koira, mutta niistä lisää myöhemmin kun saan muutaman kuvan koneelle asti. Rasmus lähti reissuun ja palaa takaisin kotiin toivottavasti lauantai illalla, Rasmuksen reissusta myös myöhemmin lisää!!!

Tänään tiistaina aamusta ohjelmassa oli Uunon paimennus Somerolla. Uuno tykkäsi kovasti lampaista ja tykkäsi niitä kuljetella, mutta pysähtyminen ei tänään onnistunut eikä sitä sitten sen enempää jääty vatvomaan vaan annettiin Uunon kuljetella lambeja mun perässä ja hienosti miekkonen kyllä tasapainoittaa siellä takana ja pitää lampaat koossa. Lopuksi mentiin isolle laitumella viel katsoon isompaa laumaa, vähän meinasi uskon puute tulla miehelle mutta kannustuksen jälkeen hienosti haki lauman mulle!!! On paimennus vaan niin ihanaa edelleen vaikka en siitä paljoa ymmärräkkään mutta pääasia et Uuno tykkää ja tietää mitä tekee!!!

Ilatpäivällä tokoiltiin kotipihalla ensin Rokan kanssa ohjatun merkeissä, molemmat suunnat todella hienosti kun vein merkille. Otettiin ihan liikkeenä myös molemmat suunnat ja ne myös todella hienosti, oli vauhtia ja kääntyi hyvin merkiltä. Metallilla hyppynouto pari kertaa ja se ihan ok, paluu vauhtia voisi kokeilla parantaa tuon ensi viikon kokeen jälkeen. Seuraamista pallo kainalossa ja nyt oli sitä innokkuutta ja voimaa siinä seuraamisessa!!!

Uunon kanssa kierrettiin puuta hetsaten ja nyt ei edes mun nenä saanut osumaa!!! Alohyppyä ihan liikkeenä ja se todella hienosti. Tehtiin myös hyppynoutoa pallon kanssa ja hyvin hyppää takaisin päinkin. Alo hypyssä Uuno kokeili kaiken aikaa karkailla esteen yli, innokkuutta siis on!!! Seuraamista muutama pätkä ja sitten oikeelle käännöksiä. Seuraaminen ja käännökset hurjasti parantuneet!!!

Illalla ajeltiin Uunon, Rokan ja pikku tyttösen kanssa kentälle vähän tokoileen, piti ottaa vaan paikalla olot mutta Uunon kanssa vähän innostuin tekeen muutakin. Uuno aloitti seuraamisen käännöksillä ja ne kyllä tiivistyneet hurjasti ja todella pienessä ajassa. Liikkeestä seisomista muutama toisto ja stoppaa kyllä oitis, sitä pysymistä pitää mistaa tehdä joku päivä ihan erikseen. Pari suoraa luoksetuloa suoraan uuteen hienoon leluun ja kyllä oli mieluinen lelu, kiitos Johanna!!!

Paikalla olot niin että Rokka istui ensin ja siinä vähän ahnehdin ja otin todella pitkän ajan ja eiköhän ukkeli painuntu maahan, uusinnalla lyhyt ja istui todella hyvin. Kokeeseen asti pitää tehdä paljon lyhyitä ja ihan muutam pitkä et se motivaatio mahdollisimman korkealla. Uuno makasi sitten toisessa erässä 1.5minuuttia ja makasi oikein nätisti lonkka asennossa, no tuo lonkka asento ei haittaa ku menee toisella lonkalle ja pysyy siinä!!!

Kiitokset treenikamut seurasta oli mukava treenata yhdessä!!!