Tiistaina mentiin Anskun ja länderineitojen kanssa elonkiertoon tarpomaan ja saatiinkin tehtyä oikein kiva kuntolenkki!!!! Tarvottiin nimittäin puoleen sääreen olevassa hangessa vaikka kuinka ja kauan, no kivaa oli ainaki!!! Kiitoksia seurasta ja kokeillaan ottaa taas pian uudestaan!!! Lenkin jälkeen pojat saivat tehdä vähän palauttavaa treeniä tai siis Rokka palautteli ja Rapa teki vähän kaikkee.

Rasmusken kanssa aloitettiin seuraamisel ja palkka perusasennoista, seuraaminen mahtavaa. Pari suoraa luoksetuloa otettiin ja niissä oli ainakin vauhtia. Idarin asentoja vähän ihmeteltiin, istuminen ja maahanmeno kunnossa mutta seisominen ihan unohtunut joten sitä palauteltiin mieleen tovi jos toinenkin!!! Ruutuun Rapa sai juosta pari kertaa kipolle koska se on vaan niin kivaa Rapan mielestä!!!!

Rokka teki myös seuraamista ja se kanssa aikas kivaa mutta ei viel mitään Rapan seuraamiseen verrattuna. Liikkeestä istmunen pari kertaa seurapalkalla ja se ok, samoinku ruutuun juoksu pallopäälle. Suorissa luoksetuloissa oli ainakin vauhtia, mutta sitten kun olisin halunnut vauhtia noudon palautukseen niin se ei onnistunut..... Kokeilin paria juttua mutta ne ei toiminu ainakaan ihan niin hyvin kun luulin, sitä täytyy siiis miettiä vielä.

Tänään sitten mentiin poikien kanssa Forssaan tokoileen ja saatiin kavereiksi Eija ja Sirkka koirineen, mun koirista Rapa aloitti jälleen ja nyt noudoilla niin että kippo mun takana ja toimi hyvin. Kaukot tehtiin liikkeenä ja ne ihan super hienot, nyt ei edes alkanut peruuttaan villisti, joka on muuten aika hupaisee ku sanon mitä vaan niin ukkeli peruuttaa!!!! Liikkeestä seisomista palauteltiin edelleen mieleen ja nyt alkoi jo näyttää aika hyvältä eikä tarvinu ukkeli enään paljoa lisäapujakaan.

Rokan osio sitten alkoi kanssa tuolla noudolla ja kokeilin siihen jälleen erilaisii juttui et saisin palautus vauhdin paremmaksi mutta en oikein löytänyt sellaista mistä olisin tykännyt tarpeeksi, miettiminen siis jatkukoon. Luoksetulon seisomaan stoppia kokeilein suullisella käskyllä mut todella huono joten pysytään käsimerkissä ja sitä täytyy vaan hurjasti vahvistaa ja muistaa tehdä myös joskus luoksetulon yhteydessä ettei vaan aina kiertämisen kanssa. Kaukot kanssa ihan liikkeenä ja ne hienot, nyt sitten tarjoo ekana asentona seisomista mikä viime viikolla kateissa!!!!

Tehtiin molempien poikein kanssa vielä toinen kierros jossa teemana ohjattu, Rapa teki ihan kapuloilla ja ekaksi niin että oikea kapula lähempänä mutta vikalla kerralla sitten jo ihan omalla paikallaan. Merkin tuppaa oikaiseen et sitä täytyy vahvistaa ja nytkin palkkailin pelkkää merkkiä monta kertaa. Rokan kanssa otettiin ekaksi ihan vaan merkkiä ja se hyvin paitsi et tuppaa istuun sen taakse..... Itse ohjattu tehtiin pallopään kanssa ja hyvin lähtee merkiltä, vika kerta tehtiin kapulan kanssa eikä siinäkään mitään ongelmaa!!! Täytyy tuota ohjattua alkaa vaan tekeen paljon molempien kanssa et saa senkin joskus kuntoon. Loppuun Rokka otti vielä lyhyen paikallaolon Reiskan kanssa ja se meni todella hienosti!!!!

Illalla raksalla pojat pääsivät vähän pelaileen jalkkista joka olikin tosi hauskaa!!! Otettiin myös tunnarit molempien kanssa, Rapa ekaksi jotain koomaili meni nimittäin seisoon kapuloiden taakse....en sit tiedä mikä sen oli, mutta otin alusta niin sitten todella hieno tunnari!!!! Rokka teki kaksi tunnaria ja molemmilla tuli hienosti oma!!!