Eilinen menikin sitten ihan huilatessa, ei ehditty tai paremminkin jaksettu tehdä mitään järkevää... Tänään onneksi ryhdistäydyttiin ja käytiin kunnon lenkillä ja treenattiin pariin otteeseenkin.

Ulkona otettiin ruutu 2x kupille juoksuna. Oli jo aikas hämärää, mutta hyvin sinkosi ruutuun ja hahmotti sen kyllä hienosti. Kirjaimellisesti sinkosi sinne!!! Silmänisku Nyt täytyisi kokeilla sitä stoppia joku päivä, mutta on se hyvä et on tullu vahvistettua tuota ruutua nyt oikein kunnolla luulisi että motivaatio mennä sinne on ihan huippu luokkaa!! Tunnari myös tehtiin 2x, molemmilla kerroilla aika pitkältä matkaa n. 20m. Tunnarit oli kyllä aivan järjettömän upeat!! Laukkasi molempiin suuntiin ja otti oman varmasti suuhun molemmilla kerroilla heti kun sen haistoi. Ekalla kerralla meni niin lujaa kapuloille että ne lenteli pitkin tietä, no eipä tuo onneksi haitannut tekemistä. Perään vähän seuraamista ja liikkestä istuminen, joka hieno! Seuraaminenkin oli todella hyvää. Mun mielestä seuraaminen on alkanut näyttään todella paljon paremmalle sen jälkeen kun olen oikein keskittynyt tohon mun päähäni ja siihen et se pysyy pystyssä ja katson eteenpäin. Pikku asioilla voi jälleen kerran tehdä ihmeitä!!! Kaukoissa otettiin nopeita vaihtoja aika läheltä ja palkkasin aina seisomaan nousut kun otti askeleen taaksepäin. Tuota täytyy kokeilla taas vahvistella, kun ottaa niin mielellään oikealle etutassulla askeleen eteenpäin ylös noustessaan. No tuota saa hyvin sisällä treenattua ja vahvistettua. Ulkona ei sitten treenattu enempää kun pakkasta oli varmaan reilut 15 astetta ja alkoi näpit jäätyä.

Illalla sisällä Kasper pääsi aloittaan tempuillaan ja tehtiin kaukoja pelkillä suullisillä käskyillä. Seisomaan nousu hieman tuotti ongelmaa, mutta kun pari kertaa autoin hieman käsimerkillä niin johan alkoi sujumaan sekin. Maahanmenot upeita, tippuu ihan kirjaimellisesti maahan, kuuluu vaan kauhea kolahdus ja Kape makaa maassa!!Kieli ulkona

Rasmus teki myös kaukoja pelkillä suullisilla käskyillä ja nyt ongelmaksi tuli maasta istuminen. Tarjosi seisomista tai vaan makaamista. Pienellä vartaloavulla suullisen käskyn lisäksi sai nousemaan mutta pelkällä suullisella ei noussut kertaakaan... Tuota täytyy nyt treenata ja saada suullinen käsky vahvemmaksi, siis niin että se toimii ihan pelkästää. Muuten kaukot oikein hyviä ja nyt ainakin peruutti seisomaan noustessaan!! Ohjatun suuntia otettiin alustoilla ja lähettelin taas vaan lennosta. Oli todella innoissaan ja meinasi ihan varastaa alustoille!! Hienosti käskyllä ja käsimerkillä lähti ihan haluttuun suuntaan ja todella innoissaan!! Nyt näytti todella hyvältä ja ilme oli oikea eli tämä kun saadaan siirrettyä ulos ja niin että kapulat on paikallaan niin siitä tulee TÄYDELLISTÄ!!! Seuraamisen käännöksiä vasempaan otettiin eka muutama namilla ja sitten ilman namia, hienosti kääntyi ja käytti nyt takapäätään todella hyvin. Myös liikkeestä tein muutaman käännöksen ja oli kyllä todella hyvät!!! Lopuksi muutama temppu ja sivulletuloja, intoa oli jälleen vaikka kuinka. Rasmuksen kanssa pitää muistaa tehdä paljon temppuja, auttavat selvästi siihen että tekee paljon paremmalla ilmeellä kaikki yhteiset jutut!!! Kyllä ne temput tietenkin vahvistaasitä meidän suhdetta ja ne on aina hauskoja joten niitä on hauska tehdä yhdessä, vaikka onhan tokokin tietenkin aina kivaa!!!Cool

Huomenna aamulla  lähdemme Hyvinkäälle koirauimalaan uimaan Rapan kanssa ja mukaan pääsee myös Äidin Ville mäykky. Kasvattaja tulee myös kooikeri tyttöjen kanssa ja luultavasti Rapan tyttö Lacina tulee meille muutamaksi päiväksi kylään. Lacinalle ajattelin opettaa naksun ja sen kanssa muutaman tempun. Voitaisiin myös harjoitella sivulletuloja ja luoksetuloja, jossa vaikka Lacinan kanssa päästäisiin joskus tokoilemaan ( se riippuu ihan siitä kuinka paljon jaksan sen kanssa puuhastella ). Laahaus jälkeä voitaisiin Marjan kanssa kokeilla, kun jos joskus mentäisiin sinne taippareihin pikkuneidin kanssa!! Meillä onkin Marjan kanssa oikein pentuleikki koulu kun päästetään molemmat pikku vauhti "pennut" juokseen ja leikkiin, no siitä saatte varmaan kuvia ensi viikon aikana !!!