Päivällä käytiin jäljestään eilen vetämät jälkeni. Rapan jälki oli n. 1000m pitkä ja todella vaihtelevassa maaastossa, risukosta pellon kulman ylitykseen. Rapa aluksi oli jollain sunnuntai kävelylä haahuili ihan omiaan siellä, muutaman tiukan komennon jälkeen jäljestys alkoi näyttämään todella hyvältä. En tiedä miten tuo yöllinen pakkanen vaikutti veren hajuun, no mutta lopulta Rapa kuitenkin työskenteli todella hyvin ja innokkaasti. Jäljellä oli 3 tavallista kulmaa ja yksi katkokulma, katkolla oltiin kauan mutta ihan itse Rapa sen selvitti ja teki kaiken aikaa töitä. Makauksia oli 4, 3 niistä tuplia mutta otti niistä aina vaan toisen. Kaikki makaukset kuitenkin merkkasi. Ei ihan Rapalle tyypillinen jäljestys mutta hyvin se silti meni!!!

Rokan jälki oli n600m pitkä, ihan avo luokan jäljen näköinen. Aloitti työskentelyn todella iloisesti ja vauhdikkaasti, ekat 50m mentiin lujaa mutta sitten rauhoittui ja pentu teki todella hyvää jälkityötä. Eka makaus/kulma todella tarkasti ja hyvin. Vähän ennen toista makausta/kulmaa jokin metsän eläin juoksi vähän matkan päästä ja sekoitti hieman työskentelyä. Hienosti Rokka kuitenkin kokosi itsensä ja jatkoi työskentelyä muutaman kehotuksen jälkeen!! Rokka kyllä jäljesti todella hyvin ja vauhtikin oli ekan 50m jälkeen todella hyvä, taitaa siitä tulla vaan mejäkoira!!! Jaksoi myös jäljen todella hyvin vaikkei olla ennen tehty läheskään noin pitkää jälkee, no nyt tietää taas kuinka pitkä voi tehdä seuraavalla kerralla.

Jäljestysten jälkeen mentiin läheiseen metsään vähän keräileen koristeita talvikukka asetelmiin ja pojat pääsivät juokseen hetkeksi. Otettiin pitkästä aikaa muutama kuvakin: