Rasmus ei oikein tänään ymmärtäny miksi pitää odottaa maassa ennenku kutsutaan luokse... Tämä tuotti suunnattomia vaikeuksia ku menimme lenkille ja ajattelin ottaa luoksetulon ja päästää sit pojan juokseen vapaana. R oli jo vierelläni enneku ehdin kävellä 10m pois sen luota. Varmaan tähän syynä oli ainakin osaksi se että tietää et siin kohti päästään yleensä vapaaksi juokseen niin ei vaan malttanut odottaa. Päätimme sitten siis vaan treenata luoksetulon maassa odottamis osaa. Alkoi sujumaan kun kävelin ensin vaan jonkun 5m ja sit kävin palkkaan maahan ja sit uudelleen maahan ja kävelin taas pidemmän matkan ja taas palkkaan koira maahan. Vähän vaikeutta treeniin tein sillä et huutelin jotain mieleen juolahtavia sanoja ku olin kääntyny koiraan päin n25m päässä, siis esim koira, kissa, jänis jne.... Pysyi hienosti silti maassa, tais mennä pikku kooikerin päähän et tääl pysytään. Treenin lpuksi vapautin sit suoraan maasta koiran ku oli pysyny siellä moitteettomasti vaik kävin kasperia rapsutteleen jonkin matkan päässä ja huutelin sielt omiani.

Lenkin lopuksi viel otettiin kerran tuo sama harjoitus ja sujui hyvin, taisi vähän olla malttamaton pikku ukko kun olisi heti halunnut juokseen lenkin alussa. Muutama puun kierto viel ja niihin stopit seisomaan ja toisella kerralla maahan ja yksi suora -> UPEAT!!

Muuta ei sit treenattukkaan ku täytyi taas lähteä työn pariin, mut huomen olis luvassa noutajatreeniä mun melkein noutajille siit huomen lisää toivottavasti kuvien kera!!! =)