Eilen maanantaina heti aamusta lenkkeiltiin kunnon lenkki ihanassa sykyisesä metsässä, koirat ja minä nautittiin kunnolla!!! Sisällä vähän tokoiltiin ennen mun töihin lähtöä, Rapan ja Rokan kansa tehtiin omatoimista kapulan nostoa ja siinä molemmat todella hyviä. Seuraamisen käännöksiä joka suuntaan ja sivuaskeleita myös, Rapa näissä todella hyvä Rokan kanssa paikallaan oikeaan käännös väljä joten se tehotreeniin. Tarjoamista naksun kanssa ja molemmat tarjoilivat oikeen kivasti. Rokan kanssa vielä kisapalkkauta ja ne parantuneet hurjasti!!!

Uuno aloitti vuoronsa kapulan pidolla ja kyllä se siitä pikku hiljaa alkaa paraneen, nyt jo kestää pienen silityken kyljestä ja kapula pysyy hyvin suussa!!! Seuraamisen käännöksiä, oikeaan käännöket hyvin ja onnistuu täyskäännöskin oikein nätisti, vasempaan kääntyminen vähän tahmeaa mutta treenaamallahan se paranee. Tarjoamista naksun kanssa vähäsen ja Uuno alkaa oivaltaan tuon idean aika kivasti!!!

Tänään ohjelmassa oli kunnon lenkki taas aamulla ja sitten ajeltiin Somerolle katsomaan lampaita. Uunon eka erä lampailla meni hyvin, harjoiteltiin samoi juttui ku viimeksi. Maahanmenot ehkä vähän hitaat mutta kyllä ne siitä paranee pikku hiljaa. Toinen erä tehtiinki isolla laitumella ja isomman lauman kanssa jossa sitten Uuno näytti kaikille et kyl hän on jo iso poika.... Meidän laumasta muutama lambi päätti lähtee pikku aitaukseen ja Uuno perään tietenkin enkä mä ajatellut ollenkaan et se painaa sinne asti niiden perässä mutta Uunohan se menee lambien perässä....Mä jäin vaan seisomaan ja katsomaan suu auki et se oikeesti menee ja lujaa!!! Muutama viikko sitten Uuno ei olisi uskaltanut vielä lähteä niin pitkälle ilman mua, et kyllä alkaa Uunonkin pääkoppa kasvaan ja tuleen rohkeutta ja itsenäisyyttä. Pienen kaahailun ja kaatuilun jälkeen lambien perässä muutama lammas jäi sitten sinne pikku laitumella ja me mentiin jatkaan hommia isolle laitumelle. Uuno kyllä kuljettaa niin hienoti ja nätisti lampaita, on mulla niin hieno paimenpoika edelleen vaikka välillä vähän kaahaillaankin ja lujaa, on tota asennetta!!!!